Hoiva-avustaja, Roihuvuoren seniorikeskus (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme Roihuvuoren seniorikeskukseen muistikoti Kultakukkoon ja Kissankulmaan hoiva-avustajia vakituiseen toimeen.

Toimet ovat uusia ja vasta perustettuja. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen viikonloppuvuoroja. Työ alkaa 23.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työ Kultakukon ja Kissankulman muistikodeissa on monipuolista ja vaihtelevaa. Hoidamme ikääntyneitä muistisairaita moniammatillisen tiimin voimin. Toiminnassamme kaikki lähtee liikkeelle asukkaan yksilöllisestä tarpeesta. Työssä korostuu kodinomaisuus ja asukkaan oma elämänrytmi.

Hoiva-avustajana toimit tiimissä avustavissa tehtävissä itsenäisesti tai hoitajan työparina. Tehtäväsi liittyvät asiakkaiden perustarpeista huolehtimiseen ja niissä avustamiseen (peseytyminen, pukeutuminen, ruokailu, liikkuminen, ulkoilu ja toimintakyvyn ylläpitäminen). Lisäksi työhösi sisältyy kodinhoidollisia tehtäviä, kuten pyykki- ja astiahuoltoa, asukkaan arkiympäristöstä huolehtimista sekä hoiva-avustajaopiskelijoiden ohjausta ja osallistumista työyhteisön kehittämiseen.

Teet työtäsi vanhuksia kuunnellen ja kunnioittaen. Sinulla on reipas ote työhösi sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ammattitaitoisessa ja monikulttuurisessa työyhteisössä. Helsingin kaupungilla sinua odottavat monipuoliset henkilöstöedut ja työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Kelpoisuusehto:

Hoiva-avustajan koulutus

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

osastonhoitaja Annukka Kuisma, p. 040 334 2093 (26.7. alkaen) vastaavat sairaanhoitajat Heidi Rosenberg, p. 040 662 4637 ja Aleksandra Sarker, p. 040 670 0842 palvelupäällikkö Mari Tervonen, p. 09310 60706

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot