(Poistunut julkaisusta)

Hoiva-avustaja / Opiskelija
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018
Esperi Koti Yhteiselo tuottaa joustavaa, yksilöllisyyttä korostavaa lyhytaikaisasumista, tilapäishoitoa ja asumisharjoittelua liikuntavammaisille, kehitysvammaisille tai muunlaista erityistukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille. Tuemme asukkaidemme itsenäistymistä antamalla mahdollisuuden vertaistoimintaan ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen. Toimimme mm. Helsingin kaupungin palvelusetelituottajana. Osaksi Esperi-konsernia Yhteiselo Oy liittyi tammikuussa 2018.

Haemme Yhteiseloon HOIVA-AVUSTAJIA kokoaikatyöhön toistaiseksi voimassa oleviin sekä määräaikaisiin työsuhteisiin. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Edellytämme hoiva-avustajan opintoja/tutkintoa sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten hoivatyöstä sekä aitoa kiinnostusta ja motivaatiota tehtävää kohtaan.

Hoiva-avustajan tehtävinä ovat asukkaiden ohjaaminen, tukeminen ja avustaminen kaikissa päivittäisissä toiminnoissa. Jos olet ahkera, iloinen, vastuuntuntoinen, luova ja yhteistyökykyinen, olemme kiinnostuneita sinusta ja osaamisestasi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Päivi Aalto-Rauhala, p. 0500 843 550 tai paivi.aalto-rauhala@esperi.fi


Haku päättyy 15.07.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.