(Poistunut julkaisusta)

Hoiva-avustaja, Narikka
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Esperi Koti Narikka tarjoaa asumis-, tilapäishoito- ja päivätoimintapalveluita kehitysvammaisille Järvenpäässä. Palvelut on suunnattu lievästi ja keskivaikeasti kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tai päivittäistä tukea arjessaan. Tavoittenamme on, että asiakkaamme pystyvät vaikuttamaan omaan elämäänsä ja osallistumaan yhteiskuntaan sen täysvaltaisina jäseninä. 

Haemme nyt Narikkaan innokasta ja auttavaista HOIVA-AVUSTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan PÄIVÄTYÖTÄ ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva-avustajan työtä painottuen ruokahuollon suunnittelemiseen ja toteuttamiseen lämmityskeittiössämme. Työtehtäviin kuuluu mm. ruuan esivalmistelut, lämmitys, tiskaaminen ja ruokatilauksista huolehtiminen. Tehtäviin kuuluu myös siivoustehtäviä, pyykkihuoltoa ja  hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • hoiva-avustajan koulutus tai ruokahuollon perustutkinto  (huomioimme haussa myös alan opiskelijat)
  • hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta työskennellä kehitysvammaisten henkilöiden parissa
  • aikaisempi työkokemus hoiva-alalla  tai ruokahuollossa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Tervetuloa osaavaan joukkoomme tekemään hoitotyötä suurella sydämellä!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 25.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Hanna-Leena Leinonen 050 406 8514, hanna-leena.leinonen@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.