(Poistunut julkaisusta)

Hoiva-avustaja, Lintumäki
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Esperi Lintumäki Hämeenlinnassa tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä ja kodinomaisessa ympäristössä. Lintumäessä on 34 asukaspaikkaa kahdessa eri ryhmäkodissa ja yhdessä palveluasumisen yksikössä. Hoitoperiaatteena on tarjota asukkaille turvallista hoivaa ja monipuolista toimintaa, jokaisen asukkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Lintumäessä toimitaan kuntouttavan ja osallistavan hoitotyön periaatteella. Asukkaita kannustetaan mukaan arjen askareisiin ja viriketoimintaan.   

Haemme nyt Lintumäkeen innokasta ja auttavaista HOIVA-AVUSTAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työaika on 2-3 vuorotyötä sisältäen viikonloppuja, työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • hoiva-avustajan koulutusta
  • hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden hyvinvoinnin tukemiseen ja aktiiviseen kuntouttamiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta
  • aikaisempaa työkokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 30.4.2019. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Lintumäen vt. yksikönpäällikkö Riina Rantanen, riina.rantanen@esperi.fi, puh. 050-4328434, tiedusteluihin vastaan puhelimitse arkisin klo.10.00-14.00.

Esperi on Savuton Työpaikka.