(Poistunut julkaisusta)

HOIVA-AVUSTAJA / LÄHIHOITAJA
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Haetaan Attendo Loviisanhoviin, HOIVA-AVUSTAJAA JA LÄHIHOITAJAA

Attendo Loviisanhovi on keväällä 2018 avautunut yhteensä 41-paikkainen nykyaikainen taide- ja kulttuuriteemainen ikäihmisten hoivakoti, jossa tehostetun palveluasumisen lisäksi asukkaan on mahdollista asua myös itsenäisemmin kodikkaissa senioriasunnoissamme. Toimintamme kasvaessa haemme nyt osaavaan joukkoomme hoiva-avustajaa ja lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen sekä keikkalaisia tuntityöhön. Keikkatyön kautta voi avautua mahdollisuuksia pitempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen.

Hakijoiltamme edellytämme soveltuvaa koulutusta (hoiva-avustajan koulutus / sosiaali- ja terveysalan perustutkinto), myös alan opiskelijat huomioidaan. Toivomme hakijoiltamme aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä ennen kaikkea iloista ja reipasta työasennetta.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Hygieniapassi ja ruotsinkielen taito on sinulle eduksi.

Tarjoamme nyt sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään joustavan työnantajan kanssa lämminhenkisessä ja huumorintajuisessa työyhteisössä. Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen anniina.lusma@attendo.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse hoivakodin johtaja Anniina Lusma: anniina.lusma@attendo.fi