Hoiva-avustaja, Kauklahden elä ja asu -seniorikeskus
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Etsimme omatoimista hoiva-avustajaa, joka viihtyy vanhustyön parissa ja hakee itselleen hyvää työpaikkaa. Kauklahden asu ja elä -seniorikeskus tarjoaa tehostettua pitkäaikaista hoiva-asumista 74 espoolaiselle seniorille, joiden palveluntarve edellyttää ympärivuorokautista hoivaa. Työyhteisöömme kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä laitosapulaisia. Lisäksi meillä on oma pesula ja alakerrassa Espoo cateringin lounasravintola.

Hoiva-avustajana työtehtäviäsi on asukkaiden perus- ja hygieniahoito, ruokailuissa avustaminen, yleiseen siisteyteen liittyvät työtehtävät, ulkoilutus, virkistystoiminnan järjestäminen, seurustelu sekä päivittäisten asukastietojen kirjaaminen.

Työyhteisömme on monikulttuurinen ja meillä sekä asukkaat että työntekijät viihtyvät. Mielestämme pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Työyhteisössämme noudatetaan Espoon pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot.

Meille pääset näppärästi bussilla tai junalla ja lähimmälle asemalle/pysäkille on matkaa ainoastaan n. 150 metriä. Junamatka Helsingin päärautatieasemalta Kauklahteen vie 21-29 minuuttia riippuen ajankohdasta.

Toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Työpaikan nimi: Kauklahden elä ja asu -seniorikeskus
Työaika: 2-vuorotyö
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Hoiva-avustajan koulutus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä riittävää suomenkielen taitoa.

Arvostamme: omatoimisuutta, hyviä työyhteisötaitoja sekä huumorintajua.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja.

Haastatteluvalinnat tekevä esimies arvioi hakijoita hakemuksen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja. Huomioithan vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita, eikä sisällä tunnistetietoja.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyy tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot