(Poistunut julkaisusta)

Hoiva-avustaja, Kauklahden elä ja asu -seniorikeskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Kuvaus tehtävästä: Hoiva-avustajan tehtävät.
Hoiva-avustajana osallistut monipuolisesti asiakkaiden avustamiseen ja hyvinvoinnin tukemiseen. Tunnet asiakkaiden elämänhistorian ja osaat huomioida sen päivittäisessä toiminnassa. Huolehdit asiakkaiden avustamisesta perushoidossa, ruokailussa sekä yksilöllisissä harraste- ja liikuntatottumuksissa ja arjen askareissa hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi ulkoilu, harrasteryhmien pitäminen sekä asiakkaan kanssa yhdessä hänen huoneensa siisteydestä huolehtiminen tai keittiöaskareet. Toimit yhteistyössä asiakkaan ja hänen läheistensä sekä asiakkaan hoitoon osallistuvien ammattilaisten kanssa. Työskentelysi on oma-aloitteista ja vuorovaikutuksesi iloista, asiakkaita ja kollegoita huomioivaa.

Työpaikan nimi: Kauklahden elä ja asu -seniorikeskus

Työaika: 114h45 min/3 vko, jaksotyö, 2-vuorotyö

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/2005) 11§ mukainen pätevyys, eli tehtävään soveltuva ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä. Lisäksi edellytetään hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävässä edellytetään omatoimisuutta, asiakaspalveluasennetta, halua työskennellä vanhusten parissa ja kykyä työskennellä tiimissä.

Arvostamme positiivista elämänasennetta ja yhteistyökykyä.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot