Hoiva-avustaja Järvenpäähän
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Haemme asiakkaallemme Järvenpäähän hoiva-avustajaa vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään ikäihmisille suunnatussa hoivakodissa. Kohde on 26 paikkainen muistisairaiden ikäihmisten palvelutalo, jossa tehostettua ympärivuorokautista hoivaa. Kohde sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Järvenpään keskustasta. Työ on vakituinen työsuhde ja aloitus on sovittavissa. Tämä työpaikka on savuton.

Työnkuvaus:

Hoiva-avustajana työnkuvaasi kuuluvat siivouksen ja ruokahuollon lisäksi asukkaiden kanssa ulkoilu ja pyykkihuolto. Myös viriketoimintaan osallistuminen mahdollista. Työ on monipuolista ja joustavassa työyhteisössä tulet saamaan kattavan perehdytyksen työnkuvaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Työntekijältä toivomme itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, sekä aitoa halua työskennellä ikäihmisten parissa. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt olemaan tarvittaessa myös joustava. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen hoiva-avustajan töistä, sekä siivoustöistä. Edellytämme hygieniapassia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään aluksi MediPowerin kautta (6kk), jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyritykseen.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen mari.uusluoto@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. 

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

Mari Uusluoto

p. 050 436 5452

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1338994
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää