(Poistunut julkaisusta)

Hoiva-avustaja, Hoivakoti Luhalahti
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Esperi Hoivakoti Luhalahti on lämminhenkinen ikäihmisten yksikkö kauniissa maalaismaisemissa Ikaalisten Luhalahden kylässä. Hoivakodissamme on tehostettua palveluasumista ja kevyempää palveluasumista. Tehostetussa palveluasumisessa hoitajat ovat läsnä ympärivuorokautisesti. Kevyemmässä palveluasumisessa asukkaat ovat toimintakykyisempiä ja selviytyvät monista päivittäisistä toiminnoista vähäisemmän avun tai ohjauksen turvin. Meille tärkeää Luhalahdessa on se, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi.

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin hoiva-avustajan tehtävään. Pystymme tarjoamaan sinulle kokoaikaisen vakituisen työn. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.   

Tehtävänkuvasi sisältää hoitotyötä avustavia ja tukevia tehtäviä kuten ruokahuoltoon, pyykkihuoltoon ja siistimiseen liittyviä toimia. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • hoiva-avustajan koulutusta
  • voimassa olevaa hygieniapassia

Aikaisempi työkokemus ikääntyneiden kanssa toimimisesta on eduksesi.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 21.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Elina Möller, 045 1282525, elina.moller@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.