(Poistunut julkaisusta)

Hoiva-avustaja, Hoivakoti Gustav
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019

Hoivakoti Gustav on lämminhenkinen yksikkö rauhallisella Västervikin alueella Vaasassa. Hoivakotimme tarjoaa kodin kolmellekymmenelle ikääntyneelle, joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Meille tärkeää Gustavissa on se, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi. Gustavissa teemme työmme suurella sydämellä. 

Toivomme kovasti, että löytäisimme joukkoomme uuden työkaverin hoiva-avustajan tehtävään. Pystymme nyt tarjoamaan sinulle vakituisen sopimuksen osa-aikaisena tuntityöntekijänä. Työ on luonteeltaan arkiaamua ja alkaa sopimuksen mukaan.   

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista, oma-aloitteista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu pyykkihuoltoa sekä arkiaskareissa avustamista. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • hygieniapassia
  • aikaisempaa työkokemusta ikääntyneiden kanssa toimimisesta

Eduksi katsomme kokemuksen viriketoiminnan järjestämisestä. 

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 5.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Heidi Alasalmi, 050 412 9046, heidi.alasalmi@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.