(Poistunut julkaisusta)

Hoiva-avustaja (5 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme hoiva-avustajia Apottisijaisiksi mukaviin työyhteisöihimme Riistavuoren seniorikeskukseen. Työt alkavat 15.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostaako sinua ikäihmisten kanssa työskentely? Riistavuoressa toimivat ympärivuorokautista hoitoa tarjoavat arviointi- ja kuntoutusyksikkö Tammihovi, muistisairaiden ikäihmisten ryhmäkodit Tupasvilla, Selja-, Paatsama- ja Angervokodit, psykogeriatrinen ryhmäkoti Metsäkoto sekä palveluasunnot DE.

Hoiva-avustajana työskentelet moniammatillisessa tiimissä. Tehtäviisi kuuluu niin asukkaiden avustamista henkilökohtaisissa arjen askareissa kuin kodinhoidollisia tehtäviä. Työ voi sisältää myös asukkaiden saattamista esim. lääkäriin. Työ on kaksivuorotyötä. Työvuoroihin on mahdollisuus vaikuttaa.

Edellytämme sinulta kiinnostusta ikäihmisten kanssa työskentelyyn. Arvostamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja sekä iloista työasennetta.

Helsingin kaupunki tarjoaa monipuoliset henkilöstöedut, hyvät koulutusmahdollisuudet, työterveyshuollon palvelut sekä tarvittaessa myös työsuhdeasunnon.

Tule osaksi osaavia tiimejämme mahdollistamaan asiakkaidemme ja asukkaidemme hyvää arkea!

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto: Hoiva-avustajan tutkinto tai muu vastaava koulutus

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Palvelupäällikkö Kirsi Salmi p. 09 310 24627 (28.1-5.2.21 klo 9-15)

Lisätietoa

www.hel.fi/riistavuori