Hoiva-alan keikkatyö (Tampere, Kangasala, Hämeenlinna)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.12.2021

Etsimme nyt sosiaali- ja terveysalan asiakkaallemme  

KEIKKATYÖNTEKIJÖITÄ

erilaisiin työtehtäviin Tampereelle, Kangasalle ja Hämeenlinnaan!


Etsimme nyt reippaita ja palveluhenkisiä henkilöitä, joilla on aito halu työskennellä hyvinvoinnin parissa! Työtehtäviä on asiakkaillamme tarjolla hoiva-avustajan/apulaisen työtehtävistä lähi- ja sairaanhoitajan tehtäviin. Töitä on tarjolla osa- ja kokoaikaisesti elämäntilanteeseesi mukaan.

Odotamme hakijalta hoiva-alan koulutusta tai jo aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä suomen kielen taitoa. Katsomme eduksi voimassa olevan hygieniapassin, EA1:n sekä lääkeluvat tehtävän sen vaatiessa.

Asiakkaamme tarjoaa vähintään TES:in mukaisen palkkauksen, mukavat työkaverit, viihtyisän työympäristön ja lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut.

Töitä on tarjolla osa- ja kokoaikaisesti. Työtä tehdään tehtävästä riippuen vuorotyönä. Tässä on hyvä mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti erilaisiin elämäntilanteisiin joustaen, joten kerrothan hakemuksessasi, mistä tehtävästä olisit kiinnostunut, milloin pystyt aloittamaan työt ja kuinka paljon pystyisit työskentelemään. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1238 

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Tiia Pösö, p. 044 740 4504 sekä myyntipäällikkö Tuija Tolonen, p. 044 740 4501.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot