Hoitotyön lehtori
Laurea-ammattikorkeakoulu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropoli­alueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa opiskelijoiden ollessa uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Meille laurealaisille palvelulupauksen lu­nastaminen joka päivä on kunnia-asia. 

Laurea-ammattikorkeakoulu on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 52 M€ ja joka työllistää n. 500 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on 7800 opiskelijaa.

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun hoitotyön lehtoria

Haemme Hyvinkään kampukselle sairaanhoitotutkintoon lehtoria. Suunnitellut tehtävät jakautuvat tki-toiminnan ja opetuksen kesken. Tki- tehtävässä seuraat vireillä olevia hankehakuja, verkostoidut aktiivisesti Laurean kumppaneiden kesken ja suunnittelet sekä toteutat tki- yhteistyötä yhdessä Laurean tutkimusohjelmien sekä palveluyksikön tki-toimijoiden kanssa. Luot uusia yhteistyömahdollisuuksia eri tutkintojen osaajien kesken. Innostat ja tuet Laurean osaajien työskentelyä hanketyön parissa. Osallistut alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen yhteistyöhön. Arvostamme erityisesti uusien, digitaalisten pedagogisten ratkaisujen kehittämisosaamista. Sinulla on vahvat näytöt rahoituksen saaneista hankevalmisteluista ja olet jo toiminut esim. projektipäällikkönä erilaisissa hankkeissa. 

Hoitotyön lehtorina pääset mukaan monialaiseen yhteistyöhön, opetuksen ja osaamisen kehittämiseen ja verkostoyhteistyöhön kansallisesti ja kansainvälisesti. Kehität Hyvinkään simulaatiosairaalan pedagogiikkaa yhdessä muiden lehtoreiden, opiskelijoiden ja nykyisten sekä tulevien yhteistyötahojemme kanssa.  Edellytämme lehtorin kelpoisuuden lisäksi sairaanhoitajan koulutusta ja laaja-alaista osaamista sairaanhoitajan ydinosaamisten osa-alueilta. Työssä edellytetään digitaalisten työtapojen hallintaa, simulaatio- ja verkkopedagogista osaamista.  

Arvostamme opiskelijalähtöistä työotetta, palveluhenkisyyttä, ammatillista kasvua tukevaa ohjausosaamista ja vahvoja vuorovaikutus- sekä tiimityötaitoja. Toimintatapamme edellyttää halua olla mukana monialaisessa ja työelämäläheisessä opetus- ja kehittämistyössä (LbD). 

Edellytämme modernin ammattikorkeakoulun toimintaympäristön tuntemusta, sitoutumista Laurean strategiaan, erinomaista englannin suullista ja kirjallista taitoa sekä joustavaa työskentelyotetta. Ammattikorkeakoulun lehtorina työhösi voi sisältyä myös muita vastuutehtäviä osaamisesi ja kehittymistavoitteittesi mukaisesti. Valittavan henkilön osaamisesta riippuen tehtävän painotus voi vaihdella. Tarjoamme mukavan ja osaavan työyhteisön, modernit työolosuhteet ja menestyvän ammattikorkeakoulun strategian, jota viemme ylpeydellä eteenpäin.

Pääasiallinen työntekopaikka sijaitsee Hyvinkään kampuksella. Tehtävä edellyttää liikkumista Laurean kampusten välillä. Työsuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 ja Laurean johtosäännön mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Jätäthän hakemuksen ja CV:n viimeistään 6.12.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Mikko Harju p. 050 4678807 joko 27.11 klo 11-12 tai 1.12 klo 15-16; sähköposti mikko.harju@laurea.fi. Saatamme käyttää haun toisessa vaiheessa videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401686
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mikko Harju (mikko.harju (a) laurea.fi)
  • Sijainti: Hyvinkää, Uusimaa