(Poistunut julkaisusta)

Hoitotyön lehtori
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropolialueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa. Meille laurealaisille palvelulupauksen lunastaminen joka päivä on kunnia-asia.

Suomen vetovoimaisin ammattikorkeakoulu Laurea on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 52 M€ ja joka työllistää n. 550 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on 7800 opiskelijaa.

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun

kahta hoitotyön lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.8.2020

Lehtoreiden työhön kuuluvat opetus- ja ohjaustehtävät tutkinto- ja täydennyskoulutuksessa sekä aluekehitys- ja tutkimus- ja kehittämistyö. He osallistuvat myös monialaiseen ja työelämäläheiseen kehittämis- ja verkostotyöhön kansallisesti ja kansainvälisesti.

Toinen tehtävistä edellyttää sairaanhoitajakoulutusta ja monipuolista osaamista kliinisestä hoitotyöstä. Eduksi on kiinnostus sisätautien ja kirurgiseen hoitotyöhön tai akuuttihoitotyöhön. Lisäksi arvostamme ikääntyneiden ja palliatiivisen hoitotyön osaamista. Toisella lehtoreista tulee olla terveydenhoitajan tutkinto ja monipuolista osaamista terveyden edistämistehtävistä. Arvostamme erityisesti koulu- ja opiskeluterveydenhuollon osaamista.

Molemmissa tehtävissä menestymisessä tarvitaan monipuolista ohjausosaamista sekä kokemusta verkko-opetuksesta ja perushoitotaitojen työpaja- ja simulaatio-opetuksesta. Eduksi on myös kokemus terveysalan tutkimus- ja kehittämistyöstä, johtamisesta ja yrittäjyydestä sekä hyvinvointi- ja opetusteknologiasta. Osa opetus- ja muista työtehtävistä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.

Ensisijainen toimipiste on Otaniemen kampus, mutta tehtävä edellyttää liikkumista Laurean eri kampusten välillä. Työsuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Lehtorin kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 ja Laurean johtosäännön mukaiset.

Tehtävää koskeviin kyselyihin vastaa kehittämispäällikkö Tarja Paukkeri, puh. 040 668 2362 varmimmin 4.2. klo 14 - 16, 7.2. klo 8 - 10 ja 13.2. klo 13 - 15. Haastattelut järjestetään 18.–20.2. välillä.

Pyydämme jättämään hakemuksen ja CV:n sähköisesti kohdasta Jätä hakemus. Lisäksi pyydämme jättämään videohaastattelun seuraavan linkin kautta: https://www.recright.com/interview/public/8607aaf1d9fe7be8f4e85e369886a6088ce5

Haethan tehtävää viimeistään sunnuntaina 16.2.2020.