(Poistunut julkaisusta)

Hoitotyön lehtori
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Xamk

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Haemme Mikkelin kampukselle

HOITOTYÖN LEHTORIA (2 TEHTÄVÄÄ)

15.8.2018 lukien toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu opetus ja opetuksen kehittäminen sosiaali- ja terveysalan koulutuksissa. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän viihtyisässä työympäristössä ja kattavat henkilöstöedut.

Hakijalta odotamme

Tehtävän kelpoisuusehdot ovat ammattikorkeakouluista annetun asetuksen mukaiset eli ylempi korkeakoulututkinto ja 3 vuoden työkokemus opetettavalta alalta. Lisäksi edellytämme opettajan koulutusta tai vaihtoehtoisesti se tulee suorittaa 3 vuoden kuluessa työtehtävän aloittamisesta.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa ja toiselta hoitotyön lehtorilta työkokemusta mielenterveys- ja päihdehoitotyöstä sekä toiselta lehtorilta monipuolista työkokemusta hoitotyöstä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, joustavuutta, innovatiivisuutta ja sitoutumista työn kehittämiseen sekä kykyä opettaa ja ohjata myös englanniksi. Arvostamme osaamistasi verkko- ja simulaatiopedagogiikassa, SPR:n ETK-pätevyyttä ja Avekki-kouluttajakoulutusta.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatamme koeaikaa.

Otamme vastaan vain sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme jätettyjä hakemuksia. Hakemukseen tulee liittää tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävän kesto: Vakinainen
Työaika: Kokoaikainen 1624 h/v
Tehtävä alkaa: 15.8.2018
Hae viimeistään: 27.5.2018 23:59
ID: A782024

Sähköiset hakemukset:

  • Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 2

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Sari Laanterä, koulutusjohtaja p. 040 647 4520 etunimi.sukunimi@xamk.fi

Riitta Riikonen, koulutusvastaava p, 050 312 5047