(Poistunut julkaisusta)

Hoitotyön lehtori, perhevapaan sijaisuus
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Haemme Laureaan Tikkurilan kampukselle

Hoitotyön lehtoria, perhevapaan sijaisuuteen 1.10.2019 – 31.5.2020

Lehtorin tehtäviä Laureassa ovat opetus-, aluekehitys- ja tutkimus- ja kehittämistyö, mukaan lukien opinnäytetöiden ja harjoittelujen ohjaus. Osana työtä pääset mukaan monialaiseen yhteistyöhön, opetuksen ja osaamisen kehittämiseen ja verkostoyhteistyöhön kansallisesti ja kansainvälisesti.

Edellytämme lehtorin kelpoisuusvaatimusten lisäksi sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan koulutusta sekä laaja-alaista osaamista ja työkokemusta pitkäaikaissairaan hoitotyöstä ja terveyden edistämisestä. Eduksi katsomme kokemuksen avovastaanottotoiminnasta Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää kansainvälisyys- ja monikulttuurisuusosaamista, sekä kykyä opettaa ja ohjata myös englannin kielellä. 

Työssä vaaditaan digitaalisten työtapojen hallintaa sekä verkkopedagogista osaamista. Arvostamme opiskelijalähtöistä työotetta, palveluhenkisyyttä, ammatillista kasvua tukevaa ohjausosaamista, ammattikorkeakoulukokemusta sekä vahvoja vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Toimintatapamme edellyttää halua olla mukana monialaisessa ja työelämäläheisessä opetus- ja kehittämistyössä (LbD).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävänkuvan motivoituneessa ja innostuneessa tiimissä. Meille Laureassa on tärkeää, että voit kehittää omaa osaamistasi ja pääset vaikuttamaan työsi sisältöön.

Pääasiallinen työntekopaikka sijaitsee Tikkurilassa Vantaalla. Tehtävä edellyttää liikkumista Laurean kampusten välillä. Työsuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työsuhde on määräaikainen 1.10.2019 – 31.5.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Heli Karjalainen, p. 040 6308059, tiistaina 20.8. ja keskiviikkona 21.8.2019 klo 8-9.

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 25.8.2019.

Rekrytoinnin ensimmäisessä vaiheessa käytämme mahdollisesti videohaastattelua. Haastattelut ajoittuvat 29.8. – 3.9.19 iltapäivään.