(Poistunut julkaisusta)

Hoitotyön asiantuntija koulutusvientiin , Specialist in Health Care, JAMK Global Education Services
Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Jatkohaku, aiemmat hakijat huomioidaan haussa

Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Hyvinvointiyksikkö hakee 1.9.2019 alkaen hoitotyön asiantuntijaa koulutusviennin tiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Asiantuntija toimii terveysalan vaativissa ja mielenkiintoisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä työtehtävissä pääosin koulutusviennin sekä hanke- ja palveluliiketoiminnan alueilla.

Arvostamme kokemusta hoitotyöstä, hoitotyön johtamisesta ja sen koulutuksen kehittämisestä, opetussuunnitelma- ja laatutyöstä sekä opetushenkilökunnan osaamisen vahvistamisesta. Lisäksi arvostamme kokemusta kansainvälisestä sairaanhoitajakoulutuksesta Suomessa tai ulkomailla.

Työtehtävät keskittyvät erityisesti Keski-Aasian ja Aasian koulutusvientimarkkinoille konseptien rakentamiseen sekä Bachelor- ja Master-ohjelmien toteuttamiseen.   

Haemme joukkoomme innostunutta terveysalan asiantuntijaa, jolla on monipuolista työkokemusta alalta ja kykyä tulevaisuuden ammattilaisten osaamisen kehittämiseen kansainvälisessä kontekstissa. Eduksi katsomme tieteellisen jatkotutkinnon ja kokemuksen ulkomailla työskentelystä.

Tehtävässä toimiminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, pedagogista pätevyyttä, vahvoja tiimityötaitoja ja matkustusvalmiutta. Hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito ovat ehdoton edellytys tehtävässä toimimiselle.

Hakuaika: 7.8 - 18.8.2019.

Lisätietoja:

Kare Norvapalo, T&K-päällikkö, 040 519 6091, kare.norvapalo@jamk.fi
Pertti Malkki, yksikönjohtaja, 040 668 2751, pertti.malkki@jamk.fi