(Poistunut julkaisusta)

Hoitotarvikeasiantuntija
Tuomi Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Hoitotarvikeasiantuntija

Tuomi Logistiikan valikoima- ja ostotiimi kuuluu logistiikkapalveluidemme kokonaisuuteen. Tiimi on mukana hankintojemme kilpailutuksissa, hallinnoi tuotevalikoimaamme, sekä huolehtii valikoimamme tuotteiden saatavuudesta ja päivittäisestä asiakaspalvelusta. Toimintaan pääset tutustumaan täältä.

Etsimme nyt tiimin vahvistukseksi hoitotarvikeasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Valikoimanhallinta on iso osa työtäsi ja haet vaikuttavuutta asiakkaidemme toimintaan sopimuskauden aikaisella toiminnalla sekä kilpailutusprosessien kautta. Näet työsi merkityksellisyyden päivittäisessä toiminnassasi ja varmistat sairaanhoidon ammattilaisille hyvät työvälineet. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin sekä kunta-asiakkaidemme kanssa selvittämällä ja ratkaisemalla asiakastarpeita. Lisäksi huolehdit toimittajayhteistyön sujuvuudesta ja tunnet oman tuotekenttäsi markkinatilanteen.

Etsimämme henkilö

Sinulla on soveltuva tutkinto (esim. sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja) sekä useamman vuoden työkokemus terveydenhoitoalalta. Tuntemuksesi eri hoitotarvikkeista on laaja ja olet saattanut myös toimia hoitotarvikkeiden myynti-, osto-. tai edustustehtävissä. Työssäsi pystyt tarpeen mukaan hyödyntämään englanninkielen taitoasi tuoteinformaation sekä toimittajayhteistyön yhteydessä. Työssäsi olet itsenäinen ja ratkaisukeskeinen, etkä hetkahda hetkittäisestä kiireestä. Asiakaspalveluhenkinen, konsultoiva työote tulee sinulta luonnostaan.

Työskentelet pääasiassa toimistollamme, joten toivomme sinun omaksuvan helposti uusia järjestelmiä. Olisi hienoa, jos SAP olisi sinulle jo tuttu ja Excel vanha ystäväsi. Julkisten hankintojen prosessien tuntemus on myös hyödyksi. Kannattaa käydä tutustumassa hoitotarvikeasiantuntijatyöhön Henriikan uratarinan kautta!

Työsuhde-edut

Tarjoamme kasvavan ja kehitysmyönteisen organisaation, jossa saat näyttää kykysi ja tutustua laajalti kaikkiin yhtiömme eri liiketoimintoihin. Mukavat ja asiantuntevat kollegat sekä pätevät esimiehet ja johto ovat tukenasi urapolullasi. Henkilöstöetuihimme ja henkilöstömme uratarinoihin voit tutustua tarkemmin urasivuillamme.

Haku

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä meille hakemus ja CV palkkatoiveineen 2.2.2020 mennessä hakulomakkeen kautta. Kerrothan meille hakemuksessasi, miten yllä mainitut asiat näkyvät osaamisessasi ja työhistoriassasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja antaa Valikoima & Ostopäällikkömme Kati Penttilä numerosta 040 806 2907. Parhaiten tavoitat hänet 17.1. klo. 14-15:00, 23.1. klo. 10-11:00 ja 30.1. klo. 13-14:00. Kysymyksiä tehtävänkuvasta voit laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tuomilogistiikka.fi.