(Poistunut julkaisusta)

Hoitologistikko HUS Logistiikka (190001TI)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. Etsimme nyt joukkoomme asiakaspalveluhenkisiä

Hoitologistikkoja

Hyvinkäälle leikkaussaliympäristöön ja Helsinkiin Uuden Lastensairaalan eri yksiköihin. Jos tykkäät tehdä töitä tiimissä ja haluat oppia uutta, toivomme kuulevamme sinusta!

Hoitologistikot vastaavat hoitotarvikkeiden osastologistiikasta. Työhön kuuluvat hoitotarvikkeiden tilaus- ja toimitusprosessista sekä osastovarastojen ylläpidosta vastaaminen. 

Tarjoamme hyvän koulutuksen ja perehdytyksen hoitologistiikkaan ja työtehtäviin. Edellytämme, että sinulla on kokemusta hoitotyön, välinehuollon tai logistiikan tehtävistä. Olet jo työskennellyt sairaalaympäristössä ja moniammatillinen yhteistyö on sinulle tuttua.

Hakukelpoisuus

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi ammatillinen tutkinto tai välinehuoltajan tutkinto tai logistiikka-alan tutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.10.2019  
Ensisijainen sijainti: Hyvinkää
Organisaatio: 7602 Logistiikkapalvelut, HUS Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: 2-vuorotyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Heli Lahtero, p. 040 583 7333, parhaiten tavoitettavissa keskiviikkona 14.8.

Hakuaika päättyy: 26.8.2019