(Poistunut julkaisusta)

Hoitologistikko HUS Logistiikka (180001OA)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

HUS Logistiikassa osaamistamme ovat hankinta- ja logistiikkapalvelut sekä lääkintätekniset palvelut, joita tuotamme HUSin lisäksi Uudenmaan kunnille ja HYKS erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille. Palveluidemme kehittyessä ja laajentuessa etsimme nyt joukkoomme kahta

Hoitologistikkoa

vastaamaan leikkaus-, teho- ja vuodeosastojen hoitotarvikkeiden osastologistiikasta. Jos tykkäät tehdä töitä tiimissä, viihdyt asiakaspalvelutilanteissa ja haluat oppia uutta, toivomme kuulevamme sinusta!

Hoitologistikon työhön kuuluvat tarvikkeiden tilaus- ja toimitusprosessin ohjaus sekä varastojen ylläpidosta vastaaminen. Tarjoamme laajan koulutuksen ja perehdytyksen hoitologistiikkaan ja työtehtäviin. Toivomme silti, että sinulla on jo kokemusta logistiikan, hoitotyön tai välinehuollon parista.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Hakukelpoisuus

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi ammatillinen tutkinto tai välinehuoltajan tutkinto tai logistiikka-alan tutkinto.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 1.10.2018  
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Muu rakennus
Organisaatio: 7602 Logistiikkapalvelut, HUS-Logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: 2-vuorotyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot 

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Heli Lahtero, p. 040 583 7333, heli.lahtero@hus.fi

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä työnhakulomakkeella.

Hakuaika päättyy: 25.9.2018