Hoitohenkilökuntaa keikkatyöhön Joutsaan
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Haemme asiakkaallemme Mehiläinen Oy:lle luotettavaa ja oppimishaluista hoitohenkilökuntaa keikkatyöhön Joutsaan.

Tehtäviisi kuuluu kehitysvammaisten asiakkaiden ohjaaminen ja avustaminen arjessa sekä lääkehoidon toteuttaminen. Lisäksi järjestät asukkaille viriketoimintaa. Kiinnostus erilaisen viriketoiminnan järjestämiseen ja kehittämiseen on iso plussa. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään myös ikääntyneiden mielenterveysasiakkaiden parissa.

Asukkaan arvostava ja kunnioittava kohtaaminen on sinulle itsestäänselvyys ja työtäsi ohjaava periaate. Otat vastuun omasta työstäsi ja sinulla on hyvät ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot. Koulutukseltasi olet joko lähihoitaja tai sairaanhoitaja. Sinulla on hygieniapassi. Eduksi katsotaan lisäksi voimassa oleva lääkehoidon osaaminen: LoVe LOP-teoria ja -tentti sekä PKV- ja huumeosio. Huomioimme haussa myös sosionomit.

Työtä tehdään 3-vuorotyönä maanantaista perjantaihin. Kyseessä on määräaikainen keikkatyö, mutta lopullisten työtuntien määrä riippuu omasta aktiivisuudesta ja halukkuudesta tehdä töitä. Tehtävän palkkaus noudattaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Mikäli koet olevasi hakemamme hoitotyötä suurella sydämellä tekevä alan ammattilainen, täytäthän hakemuksen Amikon verkkosivuilla, www.amiko.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Amikolta Aino, aino.pitkanen@amiko.fi, p. 050 339 7633.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1538347
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto, Hyvinvointi
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 19.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Keski-Suomi, Joutsa, Jyväskylä, Muurame, Toivakka, Päijät-Häme, Artjärvi, Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Hämeenkoski, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä