(Poistunut julkaisusta)

Hoitoapulainen/Emäntä kesätyöhön, Hoivakoti Aapo
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Esperi Hoivakoti Aapo Nurmijärvellä tarjoaa ympärivuotista asumispalvelua ikääntyneille. 30-paikkainen hoivakoti sijaitsee luonnonläheisellä laidunmaalla Nurmijärven kirkonkylän tuntumassa. Asukkaita kannustetaan osallistumaan kaikkeen kodin toimintaan, huomioiden jäljellä olevat voimavarat ja jaksaminen. Henkilöstöllä on erikoisosaamista saattohoidossa ja muistisairaiden hoitotyössä sekä arvostavassa kohtaamisessa.

Haemme nyt Hoivakoti Aapoon innokasta ja auttavaista HOITOAPULAISTA/EMÄNTÄÄ kokoaikaiseen määräaikaiseen sijaisuuteen 31.8.2019 asti. Työ on luonteeltaan ilta- ja viikonloppupainotteista työtä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoitoapulaisen työtä painottuen ruokahuollon toteuttamiseen lämmityskeittiössämme. Työtehtäviin kuuluu mm. ruuan esivalmistelut, lämmitys, tiskaaminen ja muut kodinhoidolliset tehtävät. Tehtäviin kuuluu myös mahdollisesti pyykkihuoltoa sekä hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen asiakkaiden avustamista ruokailuissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Sinulta edellytämme:

  • hygieniapassia
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Aikaisempi työkokemus ikäihmisten parissa tai ruokahuollossa on ehdotonta plussaa!

Mitä me tarjoamme työantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 1.5.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Nurminen (pia.nurminen@esperi.fi, 0505150953) klo 9-15.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.