Hoitoapulainen sijaisuuteen, Hoivakoti Amelia
Esperi Care Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Haemme nyt Hoivakoti Amelian mukavaan ja lämminhenkiseen tiimiin hoitoapulaista noin kuukauden mittaiseen kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.-30.7.2021.

Hoivakoti Amelia työpaikkana

Hoivakoti Amelia on viihtyisä ja kodinomainen 2015 aloittanut hoivakoti Talvikankaalla keskustan tuntumassa. Amelia tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa 41 ikäihmiselle. Meillä sinua odottaa lämminhenkinen ja mukava tiimi, joka ottaa uudet työntekijät hyvin vastaan. 

Työpäiväsi

Hoitoapulaisena huolehdit yksikön päivittäisestä siisteydestä siivoussuunnitelman mukaisesti. Teet yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja auttava ilmapiiri sekä mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Työ on päivätyötä klo 7-15 ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sopisitko sinä meille?

Sinulta edellytämme reipasta, positiivista ja toimeen tarttuvaa asennetta sekä aitoa kiinnostusta ikäihmisten hyvinvoinnin tukemiseen. Eduksi katsomme laitoshuoltajan koulutuksen tai kokemuksen vastaavista tehtävistä ikäihmisten parissa.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi 31.3.2021 mennessä, käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä

Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Sinikka Kaski, 050-344301, sinikka.kaski@esperi.fi.

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot