(Poistunut julkaisusta)

Hoitoalan työntekijä teollisuuteen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Oletko terveydenhuoltoalan ammattilainen ja etsit työtä juuri nyt?

Kiristyneiden vaatimusten myötä yhteistyökumppanimme tarvitsee työntekijän mittaamaan ruumiinlämpöä työpaikalle tulevilta henkilöiltä.
Työntekijältä vaaditaan terveydenhuoltoalan koulutus, esimerkiksi lähihoitajan- tai sairaanhoitajan tutkinto.

Työtä tehdään vuoroviikoin ja tarvittaessa satunnaisesti yksittäisiä vuoroja lisänä. Työ alkaa arkipäivisin kello 5:30 ja päättyy klo 16:00. Työstä maksetaan tuntipalkkaa, joka on 12,59 €/h.

Työhön etsitään tekijää nopealla aikataululla, ja työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään soveltuu oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen tekijä. Jos olet valmis uusiin tehtäviin nopealla aikataululla ja tunnistat itsesi kuvauksesta, hae tehtävää mitä pikimmiten jättämällä CV:si osoitteessa www.adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vaasan Adeccon henkilöstökonsultti Minna Nummelin (040 357 2654 tai minna.nummelin@adecco.fi )

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.