(Poistunut julkaisusta)

Hoitoalan työntekijä teollisuuteen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Oletko terveydenhuoltoalan ammattilainen tai alan opiskelija ja etsit työtä juuri nyt?
Kiristyneiden vaatimusten myötä yhteistyökumppanimme tarvitsee työntekijän mittaamaan ruumiinlämpöä työpaikalle tulevilta henkilöiltä.

Työntekijältä vaaditaan terveydenhuoltoalan koulutus, esimerkiksi lähihoitajan- tai sairaanhoitajan tutkinto. Voit myös olla terveydenhuoltoalan opiskelija, joka etsii nyt kesälle töitä.

Työtä tehdään vuoroviikoin ja tarvittaessa satunnaisesti yksittäisiä vuoroja lisänä. Työ alkaa arkipäivisin kello 5:30 ja päättyy klo 16:00. Työstä maksetaan tuntipalkkaa, joka on 12,59 €/h.

Työhön etsitään tekijää nopealla aikataululla, ja työt alkavat kesäkuun alusta heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään soveltuu oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen tekijä. Jos olet valmis uusiin tehtäviin nopealla aikataululla ja tunnistat itsesi kuvauksesta, hae tehtävää mitä pikimmiten jättämällä CV:si osoitteessa www.adecco.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vaasan Adeccon henkilöstökonsultti Minna Nummelin (040 357 2654 tai minna.nummelin@adecco.fi ) ja Susanna Kytöharju (040 182 6540 tai susanna.kytoharju@adecco.fi).