Hoito- tai laitosapulainen Järvenpäähän
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Etsimme asiakkaallemme Järvenpäähän hoito- tai laitosapulaista työskentelemään ikäihmisille suunnatussa hoivakodissa. Kohde on 15-paikkainen ikäihmisten palvelutalo, jossa tarjotaan asukkaille tehostettua ympärivuorokautista hoivaa. Kyseessä on alkuun n. 6kk pituinen sijaisuus, josta sinun on halutessasi mahdollisuus edetä vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka on savuton.

Työnkuvaus:

Omakotitalomallinen hoivakoti sijaitsee kauniilla luonnonläheisellä pientaloalueella n. neljän kilometrin päässä Järvenpään keskustasta. Kodinomaiseen, turvalliseen ja lämpimään tunnelmaan panostetaan, ja jokaisella asukkaalla onkin hoivakodissa itse sisustettu kodikas huone.  

Hoito- tai laitosapulaisen työtehtäviin yksikössä kuuluu mm. yleisestä siisteydestä huolehtiminen, pyykkäys, ruoan lämmitys sekä jakelu. Työtehtäviä voidaan myös räätälöidä työntekijän oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan! Asukkaiden kanssa seurustelu on myös mukava osa työtä. 

Toivomme:

Voit olla koulutustaustaltasi hoitoalan tai laitosapulaisen tutkinnon suorittanut, mutta työssä pärjää myös alasta kiinnostunut ja tuumasta toimeen tarttuva persoona, joka pitää itsenäisestä työstä. Toivomme oma-aloitteista ja reipasta työotetta, vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. 

Tarjoamme:

Haluamme MediPowerilla antaa työntekijöillemme täyden tuen ja olla avuksi aina tilanteen niin vaatiessa. Arvostamme työtäsi, joten haluamme tarjota siitä myös hyvän korvauksen! Tässä tehtävässä on oiva mahdollisuus päästä kartuttamaan monipuolisesti omia taitoja mukavassa työporukassa. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään aluksi MediPowerin kautta (6kk), jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakasyritykseen ja saada vakituinen sopimus. Palkka maksetaan sinulle aina ajallaan 2 viikon välein. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen ellen.book@medipower.fi tai WhatsAppissa numeroon 044 716 4779. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717 (myös WhatsApp)

aleksandra.jounila@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1500096
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Järvenpää