(Poistunut julkaisusta)

Hoitajia/Lähihoitajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018
Esperi avaa Siuntioon uuden hoivakodin alkusyksystä 2018. Esperi Hoivakoti Sigrid tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakodista rakentuu turvallinen ja lämminhenkinen koti 34 asukkaalle. Vakituisen asumisen ohella palveluihin kuuluu lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen, remontin tai omaishoitajan loman ajaksi.

Haemme Hoivakoti Syysviiruun reippaita ja ammattitaitoisia HOITAJIA keikkatyöhön tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen sekä yhtä osa-aikaista vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä sisältäen ikääntyneiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää psyykkistä hyvinvointia.

Edellytämme hoitajan/lähihoitajan pätevyyttä, lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten ja muistisairaiden hoidosta. Olet luotettava, motivoitunut ja vastuuntuntoinen hoitaja. Katsomme eduksi ruotsin kielen taidon.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin ja iloinen ilmapiiri. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Kirsi Rusila, 050 540 3342, kirsi.rusila@esperi.fi.

Haku päättyy 28.9.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.