(Poistunut julkaisusta)

Hoitajia tehostetun palveluasumisen yksikköön
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Ovatko vahvuutesi ihmisläheisissä työtehtävissä ja onko etsinnässä uusi hoitoalan työ? Entä haluatko saada työstäsi yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n määrittämää luokkaa korkeampaa palkkaa ja kehittää osaamistasi jatkuvasti? Hienoa! Meillä on sinulle duuni!

Etsimme asiakkaallemme Aspa Palveluille HOITAJIA tehostetun palveluasumisen yksikköön Espoon Kaitaalle.

Aspa Palvelut on kotimainen yhteiskunnallinen yritys, joka tarjoaa itsenäistä elämää edistäviä asumispalveluja kaikille arkeensa ja asumiseensa tukea tarvitseville. Organisaatiolla on vahva eettinen arvopohja ja Aspa Palveluiden toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen, palvelujen korkeaan laatuun sekä reiluun ja joustavaan kumppanuuteen.

Haemme nyt tehostetun palveluasumisen yksikköön Villa Huviin lähihoitajia ja sairaanhoitajia sekä vakituisiin työsuhteisiin että eripituisiin määräaikaisuuksiin. Kyseessä on kolmivuorotyö, mutta työt painottuvat aamu- ja iltavuoroihin.

Hoitajana vastuullasi on asiakkaiden päivittäisessä arjessa tukeminen. Olet asiakkaan tukena mm. ruokailutilanteissa, henkilökohtaisen hygienian hoidossa, sosiaalisissa tilanteissa, siirtymissä sekä kodin ulkopuolisissa aktiviteeteissa. Villa Huvissa on oma vastuuhenkilönsä vastaamassa ruokahuollosta, joten hoitajana pääset keskittymään varsinaiseen asiakastyöhön.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä osaamisen apuvälineiden hyödyntämisestä hoitotyössä. Toki saat tehtävääsi myös erinomaisen perehdytyksen ja tämän lisäksi työntekijöille tarjotaan jatkuvaa koulutusta ja valmennusta. Toivomme hakijoilta ensisijaisesti hoitoalan koulutusta, mutta myös alan opiskelijat huomioidaan määräaikaisuuksien osalta.

Tarjoamme työn organisaatiossa, jossa asiakkaat ovat aidosti toiminnan keskiössä ja työntekijän työhyvinvoinnista välitetään. Aspa Palveluiden keskeisiä arvoja ovat asiakkaan osallisuus ja kuuleminen sekä henkilökunnan asiantuntijuus ja sen jatkuva kehittäminen. Tueksesi tehtävässä onnistumisessa saat kannustavan esimiehen lisäksi asiakkaamme energisen ja osaavan tiimin, sekä organisaation säännölliset koulutukset ja valmennukset. Tehtävässä maksetaan yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaista palkkaa sekä tämän lisäksi tehtäväkohtaista lisää. Työ on mahdollista aloittaa joustavasti tilanteesi mukaan.

Olisiko tämä uusi työ sinulle? Kuulemme mieluusti lisää sinusta ja osaamisestasi. Jätäthän siis hakemuksesi oheisen linkin kautta tai ole suoraan yhteydessä Henkilöstökonsulttiimme Mikaela Mäkeen, 0405532130 tai mikaela.maki@personalhuset.fi, nin jutellaan lisää!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.