Hoitajia kotihoidon tiimiin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Nautitko ihmisläheisistä ja vaihtelevista työtehtävistä? Entä onko sinulla jo kokemusta kartutettuna asiakkaiden kotona tehtävästä hoitotyöstä? Hienoa, voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme HOITAJIA kotihoidon tiimiin Itä-Vantaalle

Kotihoidon tiimin hoitajana työskentelet hengityshalvauspotilaiden hoidon parissa asiakkaiden kotona, jolloin vastuullasi on asiakkaiden päivittäisessä arjessa tukeminen. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakkaan arjen toimissa ja siirtymissä avustaminen. Tämän lisäksi tehtävä sisältää paljon hoidollisia elementtejä, kuten hengityskoneiden käyttämistä työssäsi. Tarjoamme tehtävään laadukkaan ja perusteellisen perehdytyksen, jonka jälkeen työtä tehdään itsenäisesti.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja edellytämme hakijoilta hoitoalan tutkintoa. Ennen töiden aloittamista sinun tulee suorittaa myös asiakkaamme lääkelupakokeet. Työtä tehdään kolmivuorotyönä, joten toivomme hakijalta valmiutta tähän. Olet etsimämme henkilö, jos teet hoitotyötä sydämellä ja ammattitaidolla sekä kykenet itsenäisiin päätöksiin.

Tarjoamme työn vastuullisessa, täysin kotimaisessa yrityksessä. Sinut perehdytetään työhön ja sinulla on oman esimiehen sekä työtiimin tuki käytettävissäsi. Tehtävässä noudatetaan Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä ja työ on mahdollista aloittaa jo nopealla aikataululla tai vaihtoehtoisesti sovitusti tilanteesi mukaan.

Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta ja osaamisestasi. Jätäthän siis hakemuksesi oheisen linkin kautta.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.”

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot