Hoitajia koronanäytteenottoon Kangasalle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Haluatko päästä auttamaan taistelussa koronavirusta vastaan? Kiinnostaako sinua kokoaikainen päivätyö? Etsimme nyt Kangasalle vähintään 1-2 kuukaudeksi asiakaspalveluhenkisiä näytteenottajia koronatestaukseen, jotta testausvolyymia päästään lisäämään. Voit olla lähihoitaja, sairaanhoitaja, hammashoitaja, tai vaihtoehtoisesti loppuvaiheen sairaanhoidon, hammaslääketieteen tai lääketieteen loppuvaiheen opiskelija.

Työnkuvaus: 

Testauksia suoritetaan turvallisessa näytteenottopisteessä Kangasalla, jossa hoitohenkilökunnan hyvinvoinnista huolehditaan ja heille tarjotaan asianmukaiset suojavarusteet. Et ole yksin, sillä tukenasi on ammattimainen tiimi, jonka kanssa yhdessä huolehditte henkilökunnasta että testaukseen tulijoista. Työstä suoriutuakseen työntekijä saa ennen aloitustaan kattavan perehdytyksen näytteenottoa ja kirjaamista varten. Työaika on maanantaista perjantaihin klo 8-15:30. 

Mikäli näytteenottoon saadaan tarpeeksi tekijöitä, voidaan tarjota neuvonta- ja ajanvaraustyötä puhelimitse koronaneuvontapalvelusta. 

Sinun tulisi olla Valviran nimikelaillistama lähihoitaja, sairaanhoitaja, hammashoitaja tai vaihtoehtoisesti loppuvaiheen sairaanhoidon, hammaslääketieteen tai lääketieteen opiskelija. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen opintorekisteriote ja todistus voimassaolevasta opiskeluoikeudesta. Aikaisempi näytteenottokokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Jokainen työntekijä koulutetaan ja perehdytetään työhön asianmukaisesti.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi nettisivuillamme jo tänään! Täytämme paikkoja jatkuvasti sopivien henkilöiden löytyessä.

Listätietoja:  

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717

aleksandra.jounila@medipower.fi

HR-konsultti Vilma Heino

p. 040 621 4660 (myös WhatsApp)

vilma.heino@medipower.fi

Tiedustelut tehtävästä mieluiten tekstiviestitse tai sähköpostitse.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511767
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa