(Poistunut julkaisusta)

Hoitajia kesätyösijaisuuksiin, Hoivakoti Lauttalampi
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Meidän yksikkömme on tarkoitettu ikäihmisille. Hoivakoti Kuusamon Lauttalammella meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme asukkaitamme ja kunnioitamme työkaveriamme. Osallistumme kaikki hoivakodin arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin. Osaamista jaetaan ja lisätään yhdessä. 

Toivomme kovasti, että löytäisimme kesän ajaksi joukkoomme uusia työkavereita. Pystymme tarjoamaan sinulle 1-4 kuukauden määräaikaisen kesätyön alkaen sopimuksen mukaan. Työ on vuorotyötä. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu myös muuta, kuin työnteko, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen. Syksyllä on tilanteesta riippuen mahdollisuus jatkaa keikkalaisena tai osa-aikaisena tuntityöntekijänä.

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Sinulta edellytämme:

  • lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (140op)
  • lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen ikäihmisten parista, mutta ennen kaikkea sinulla tulee olla positiivinen ja toimintakykyä tukeva asenne ikäihmisiä kohtaan.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 20.4.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö, 050-3424268, tiina.heikkinen@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.  

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo.