Hoitajia kesätyöhön ikäihmisten Hoivakoti Pikonlinnaan

Esperi Care Oy
Tietoa tehtävästä

Haluatko päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta ikäihmisten parista? Etsitkö moniammatillista työyhteisöä, jossa jokaista kunnioitetaan osana työyhteisöä? Hae meille Hoivakoti Pikonlinnaan kesätöihin!

Haemme nyt hoitajia eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin sijaistamaan vakituista henkilökuntaamme. Koulutukseltasi voit olla lähihoitaja, sairaanhoitaja, hoiva-avustaja tai alan opiskelija - lue alta lisää millainen tehtävä on kyseessä ja ota rohkeasti yhteyttä!

Millaista on työskennellä hoitajana Pikonlinnassa?

Hoivakoti Pikonlinna koostuu useista ryhmäkodeista, joiden asukkaat koostuvat muistisairaista sekä asukkaista, joilla on jokin muu sairaus, jonka takia eivät kykene enää asumaan omassa kodissaan. Ryhmäkodeissa työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia ja hoitoapulaisia. Asukkaat ovat tärkeässä keskiössä kaikessa tekemisessä, ja yhteinen tavoitteemme on tarjota asukkaille arvokas ja hyvä arki.

Hoitajana työskentelet kuntouttavalla ja osallistavalla työotteella asukkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Työpäiväsi koostuvat pitkälti vastuullisista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä, joissa avustat asukkaita päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti ja olet mukana asukkaiden ulkoilussa sekä viriketoiminnassa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Työ on 2- vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Kesäsijaiselta edellytämme:

  • lähihoitajan, sairaanhoitajan tai hoiva-avustajan pätevyyttä tai riittävästi suoritettuja alan opintoja; lähihoitajaopiskelijalta 55 osp ja sairaanhoitajaopiskelijalta 60 op
  • aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen
  • joustavaa, päättäväistä ja lämmintä työotetta

Miltä kuulostaa - olisiko tässä tuleva kesätyöpaikkasi?

Seuraavaksi haluaisimme tutustua sinuun! Hae tehtävää oheisen linkin kautta ja kerro meille, millainen huipputyyppi olet ja millaista osaamista sinulta löytyy. Hakuaika päättyy 30.4.2021.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja mitä suotta odottelemaan – sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Heräsikö sinulle avoimeen tehtäväämme liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Mari Kotkaslahti, 045-2020338, mari.kotkaslahti@esperi.fi.

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 29.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta