Lähihoitajia tai hoiva-avustajia kesätöihin, Saga Kanalinranta

Saga-palvelutalot
Tietoa tehtävästä

Hei lähihoitaja, hoiva-avustaja tai alan opiskelija! Oletko töitä vailla, ja haluaisit kartuttaa työkokemustasi ammattitaitoisessa työyhteisössä? Haetko työtä, jossa tunnet itsesi ja toimintasi merkitykselliseksi? Mikäli sinulla on sote-alan tutkinto tai opintoja takana niin tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten!

Hoitajia määräaikaiseen työsuhteeseen Saga Kanalinrannan ryhmäkotiin

Haemme nyt Saga Kanalinrannan 18-paikkaiseen ryhmäkotiin hoitajia määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi sijaistamaan vakituista henkilökuntaamme. Työsuhde voidaan sopia koko-tai osa-aikaseksi ja myös keikkatyötä on tarjolla.

Saga Kanalinranta on viihtyisä ikäihmisten palvelutalo Raumalla. Meille tärkeää on se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme, ja osallistumme yhdessä talomme arjen kehittämiseen. Tiimiimme kuuluu osaavia ja suurella sydämellä hoivatyötä tekeviä työntekijöitä. Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta pääset hyvin kärryille talon toimintatapoihin.

Työpäiväsi Saga Kanalinrannan kesäsijaisena

Saga Kanalinrannan hoitajana tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme tehtävänkuvissa myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi. Työ on 2-tai 3-vuorotyötä riippuen koulutuksestasi ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kesäsijaisena tarvitset:

  • lähihoitajan tutkinnon tai hoiva-avustajan koulutuksen
  • lähihoitajan opintoja vähintään 60 osp
  • tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan

Lisäksi arvostamme vastuuntuntoista ja reipasta asennetta. Eduksi katsomme lääkehoidon koulutuksen, hygieniapassin sekä aikaisemman työkokemuksen ikäihmisten parissa toimimisesta.

Miltä kuulostaa - olisiko tässä sinun tuleva kesätyöpaikkasi?

Seuraavaksi haluaisimme tutustua sinuun! Seuraavaksi haluaisimme tutustua sinuun! Hae tehtävää oheisen linkin kautta ja kerro meille, millaista osaamista sinulla on. Hakuaika päättyy viimeistään 30.4.2021.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja mitä suotta odottelemaan – sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

Heräsikö sinulle avoimeen tehtäväämme liittyviä kysymyksiä? Lisätietoja antaa johtaja Sanna Mäkelä, sanna.makela@sagacare.fi, 050 595 2618.

Tarjoamme ikäihmisten hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita täyden palvelun Saga-palvelutaloissa. Jokaisella asukkaallamme on oma vuokrakoti ja yhteisissä tiloissamme toimii mm. ravintola, kahvila, kirjasto, kuntosali sekä saunaosasto. Asukkaille on tarjolla lisäksi fysioterapeutin, jalkahoitajan, parturi-kampaajan sekä lääkärin palveluja. Saga-palvelutaloja on yhteensä yksitoista Helsingissä, Vantaalla, Lahdessa, Turussa, Raumalla, Lappeenrannassa ja Seinäjoella. Saga on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 26.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta