(Poistunut julkaisusta)

Hoitajia kesätöihin ja määräaikaisuuksiin.
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Asiakkaamme Palveluyhdistys Kaseva ry hakee kesän ajalle/pidempiin määräaikaisuuksiin lähihoitajia- ja lähihoitajaopiskelijoita hoitajan tehtäviin Asumispalveluyksikkö Pirtaan Littoisiin (Kaarina). Pirta tarjoaa tuettua, ohjattua ja autettua sekä vaativaa autettua asumispalvelua kehitysvammaisille ja erityisryhmille. Pirtassa on tiivis työyhteisö, jossa on tekemisen meininki ja nauru raikaa työn lomassa.

Riippuen siitä oletko valmistunut vai opiskelija, niin työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä, joka tapauksessa saat täydet työtunnit. Aamuvuoro on 06:30-14:30, iltavuoro 13:30-21:30 ja yövuoro 21-08. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten pääset kulkemaan myös julkisilla.

Työn kesto vaihtelee. Voit olla joko kesätyöntekijä tai jos haluat, voit tehdä pidemmän sijaisuuden ajalla 15.4.-30.9. Hyvillä tekijöillä on aina mahdollisuus jäädä pidemmäksikin aikaa… tai vaikka vakinaistua! Mahdollisuuksia on monia ja voit valita niistä itsellesi parhaimman.

 

Vaatimukset

Sinulla on lähihoitajan tutkinto meneillään tai olet jo valmistunut alan ammattilainen.

Hoitotyö on sinulle sydämenasia, olet motivoitunut, luova ja vastuullinen tekijä. Omaat sujuvan suomenkielentaidon sekä kohtuulliset IT-taidot. Sekä asukkaat että kollegat nauttivat läsnäolostasi!

Eduksi lasketaan, jos sinulla on hygieniapassi sekä ensiapukortti.

Huomaathan että työpaikka on täysin savuton.

Muuta

Tässä työssä pääset nauttimaan myös loistavista eduista. Saat osallistua TYHY-toimintaan, työpaikalla sinulla on käytössäsi ilmainen kuntosali. Työpaikalla on myös tarjolla terveellistä välipalaa ja kahvia talon puolesta. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan. Jos kiinnostuit paikasta, niin hae paikkaa pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Muistathan liittää hakemukseesi myös CV:n.

Lisätietoja tehtävästä antaa maarit.hiihtola@eezy.fi p 0403075010