Hoitajia kesäsijaisuuksiin ja keikkatyöhön, Hoivakoti Pikisaari

Esperi Care Oy
Tietoa tehtävästä

Hei sosiaali- ja terveysalan opiskelija! Etsitkö merkityksellistä kesätyötä, jossa pääset kerryttämään arvokasta kokemusta luonnon kauniissa maisemissa?

Haemme nyt Hoivakoti Pikisaareen lähihoitajia ja alan opiskelijoita eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin kesän ajalle. Tarjolla on myös keikkatyötä, joten tuo rohkeasti hakemuksessasi esille miten olisit käytettävissä!

Hoivakoti Pikisaari työpaikkana

Hoivakoti Pikisaari on lokakuussa 2019 toimintansa aloittanut 64-paikkainen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö. Toimimme visuaalisesti kauniissa ympäristössä, josta ammennamme hyvinvointia koko yhteisölle, niin asukkaille kuin henkilökunnallekin.

Työyhteisössämme pyritään avoimeen ja kunnioittavaan vuorovaikutukseen, jossa jokainen työntekijä kokee itsensä arvostetuksi ja saa tehdä työtä omaa persoonaansa ja vahvuuksiaan hyödyntäen. Yhteinen tavoitteemme kaikessa toiminnassamme on tarjota asukkaillemme arvokas ja hyvä arki. Tutustu yksikköön tarkemmin lukemalla kodin kuulumiset tästä!

Työpäiväsi kesäsijaisena

Hoitajana vastaat ensisijaisesti asukkaiden hyvästä hoivasta ja mahdollistat asukkaan aktiivisen toimijuuden tässä kokonaisuudessa, jossa toimimme ja elämme. Työpäivääsi kuuluu asukkaiden avustaminen päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti, omaisyhteistyö sekä asukkaiden ulkoilun ja viriketoiminnan järjestäminen. Teet työtäsi asukaslähtöisesti, jokaisen asukkaan yksikölliset tarpeet huomioiden.

Työ on 2-vuorotyötä ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Toimimme puolin ja toisin joustavasti ja huomioimme myös sinun toiveesi työvuorojen suhteen. Työsuhdetta on mahdollista jatkaa määräaikaisuuden päätyttyä myös kesän jälkeen omaan elämäntilanteeseesi sopivasti.

Sopisitko sinä meille?

Edellytämme hakijoilta lähihoitajan tutkintoa tai alan opintoja (kaksi pakollista tutkinnon osaa suoritettuna) sekä hygieniapassia. Huomioimme haussa myös sairaanhoitajaopiskelijat, jotka voivat toimia lähihoitajan sijaisena.

Mikäli laadukkaan hoitotyön toteuttaminen on lähellä sydäntäsi ja omaat reippaan ja positiivisen asenteen työhön, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten!

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja tai jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta!

Hakuaika tehtävään päättyy viimeistään 30.4.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Annukka Teittinen, 050- 5967698, annukka.teittinen@esperi.fi.

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 29.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta