(Poistunut julkaisusta)

Hoitajia keikkatyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018
Esperi Palvelukoti Omenapuu tarjoaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille asumispalvelua turvallisessa ympäristössä. Yksikössä on erikoistuttu mielenterveys- ja päihde ongelmista toipuvien henkilöiden psykososiaaliseen kuntoutukseen. Asukkaiden kuntoutumisen tavoitteena on oireiden hallinnan paraneminen, sairauden uusiutumisen ehkäiseminen sekä itsenäistymisen lisääminen asumisessa, etuus- ja raha-asioiden hoitamisessa, sosiaalisissa tilanteissa, perhesuhteissa, työtoimissa sekä kouluttautumisessa.

Haemme Hoitokoti Omenapuuhun SAIRAANHOITAJIA / LÄHIHOITAJIA keikkatyöhön. Työ on 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on monipuolinen ja sisältää asukkaittemme avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tavoitteena on ylläpitää mielenterveyskuntoutujien toimintakykyä. Työ on vastuullista ja sisältää omaisyhteistyötä, lääkehoitoa ja yhteistyötä lääkärien kanssa.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Toivomme aikaisempaa työkokemusta mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden hoitotyöstä. Odotamme sinulta oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Satu Kalliokoski, p. 050 4689896, satu.kalliokoski@esperi.fi


Hakuaika päättyy 16.7.2018.


Olemme Savuton Työpaikka.