(Poistunut julkaisusta)

Hoitaja/lähihoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Tehtävän kuvaus


Koskelan kotihoidon Arabia, Koskela ja Käpylä -tiimeissä on tarjolla lähihoitajalle/hoitajalle eri pituisia määräaikaisia sijaisuuksia ajalla 18.3.19-31.12.2022. Työ sisältää aamu-, ilta- ja viikonlopputyövuoroja sekä varallaolovuoroja.
Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan ja toiveesi kotitiimistä huomioidaan. Haastattelut aloitetaan hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tule meille, meillä viihdytään!

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kotihoidosta, vaan halua työskennellä ikäihmisten hoitajana. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen nimetyn perehdyttäjän opastuksessa. Teet kotikäynnit vähintään viikon ajan yhdessä perehdyttäjäsi kanssa tutustuen alueeseen ja asiakkaisiimme. Perehdytys jatkuu tämän jälkeen yksilölliset tarpeet huomioiden. Opastusta voit kysyä keneltä tahansa, sillä meillä vallitsee hyvä yhteishenki kaikkien tiimien välillä ja työyhteisömme ovat innovatiivisia kehittämään työtään ja kokeilemaan uutta.

Omaa osaamista on mahdollisuus kasvattaa Helsingin kaupungin monipuolisen koulutustarjonnan avulla ja hyödyntää tiimin erityistehtävissä. Työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Asiakaskäynnit kirjataan älypuhelimella toiminnanohjausjärjestelmään. Tiimin jäsenenä osallistut toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen yhteisten päämäärien saavuttamiseksi.

Lähihoitaja toteuttaa ennaltaehkäisevää hoitotyötä, terveysneuvontaa ja ohjausta ja toimii vastuuhoitajana asiakkaille laatien hoitosuunnitelman ja hoito- ja palvelusuunnitelman sekä pitää niitä ajan tasalla käyttäen tukena tarvittaessa moniammatillista tiimiä. Lähihoitaja vastaa vastuuasiakkaittensa kokonaisvaltaisesta ja turvallisesta lääkehoidosta, toteuttaa ja arvioi asiakkaan terveydentilan seurantaa ja palvelujen tarvetta yhdessä tiimin terveydenhoitajan, sairaanhoitajan ja/ tai lääkärin kanssa. Lähihoitaja hallitsee myös sairaanhoidollisia toimenpiteitä esimerkiksi insuliinin pisto, verensokerin mittaus, haavahoito, katetrointi, verenpaineen mittaus ja trakeostomian hoito. Tarvittaessa hän huolehtii asiakkaan kodinhoidollisista tehtävistä.

Koskelan kotihoidossa työskentelee 57 hoitoalan ammattilaista ja 3 esimiestä. Teemme yhteistyötä yli tiimirajojen. Työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen alueella. Olemme mukana kehittämässä tiimejä itseohjautuvampaan suuntaan ja meillä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla, jossa työntekijät itse laativat työvuorot. Esimiestyössä kehitämme jaettua johtajuutta. Teemme yhteistyötä myös Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen kanssa Keskisen lähialuemalli-pilotissa. Pilotin aikana etsimme uusia toimintatapoja "yhteinen työ - yhteinen asiakas" teemalla.

Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta helsinkirekry.fi.

Voit käydä katsomassa lisää Koskelan kotihoidosta:

- klikkaamalla ilmoituksen alaosassa olevan linkin lisätietoihin
- kopioimalla selaimeen osoitteet:
https://www.dreambroker.com/channel/oshybsqo/70gz6mj5
https://www.dreambroker.com/channel/oshybsqo/2e0vowv4

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.
Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön
kuuluvia tehtäviä sekä huumausainetestiä koskeva todistus.

Kotiavustajan tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai muu soveltuva koulutus kuten kotiavustajan tai kotityöpalvelun tutkinto, kuntohoitaja, hieroja, hoiva-avustaja, laitoshuoltaja.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.


Luemme eduksi


2271,75 e/kk