(Poistunut julkaisusta)

Hoitaja
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään ammattitaidolla ja hyvässä porukassa? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme HOITAJIA vähintäänkin keikka-, mielellään koko kesän kestävään työsuhteeseen.

Meillä Mainiokoti Tanhussa jokainen työntekijä pääsee vaikuttamaan asioihin, niin työvuoroihin kuin toimintatapoihin. Arvostamme jokaista ja haluamme kuulla niin ruusut kuin risutkin ja uudet ideasi. Työvuorojasi pääset itse suunnittelemaan ja voit tehdä päivä- ja iltavuoroja, sekä halutessasi myös öitä, arkea ja/tai viikonloppuja, kuten sinulle sopii.

Talomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä, aivan Korson keskustan ja juna-aseman vieressä.

Olethan koulutukseltasi lähihoitaja.

Tanhussa meillä on useita tiimejä, koska talomme kodit sijaitsevat eri kerroksissa. Tästä huolimatta autamme toinen toistamme ja kokoonnumme muutaman kerran viikossa kaikki yhteen suunnittelemaan toimintaamme.

Voit hakea meille töihin, vaikka osaamisessasi olisi vielä kehitettävää. Me neuvomme ja opastamme sinua mielellämme työssäsi ja tuemme kaikessa toisiamme.

"Töihin on aina mukava tulla, kun meillä on niin hyvää porukkaa täällä! Monenlaiset persoonat täydentävät tiimiämme." -Aino, lähihoitaja.

Tehtävänämme on tukea asukkaittemme mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita.

Mehiläisenä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin. Vuoden talossa oltuasi saat myös virikesetelit. Olemme joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa ja arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen vaikuttaa yksikön toimintaan.

Toivottavasti kiinnostuit. Haethan tehtävää viimeistään 27.3.2020 mennessä. Odotamme jo tapaamistasi!

Tanja Vahvelainen, tanja.vahvelainen@mehiläinen.fi, p. 040-629 0121