(Poistunut julkaisusta)

Hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Tehtävän kuvaus


Idän ryhmäkoteihin, ensisijaisesti Mäntylän ryhmäkotiin (Mäntylän-, Fallpakan ja Rastilankallion ryhmäkodit) on avoinna 1 vakinainen hoitajan toimi.

Ryhmäkodit toimivat kiinteässä yhteistyössä keskenään. Ryhmäkodit ovat aikuisten kehitysvammaisten ympäri vuorokauden valvottua asumispalvelua antavia yksiköitä ja työaika on jaksotyötä kolmessa vuorossa.

Hoitajan tehtäviin kuuluvat asiakkaiden kokonaisvaltaisen elämänhallinnan tukeminen hoitotyön-, ohjauksen- ja kuntoutuksen keinoin, turvallisen lääkehoidon toteutus ja lääkinnällisen kuntoutuksen toteutus, seuranta ja arviointi itsemääräämisoikeus ja osallisuus huomioiden sekä kodinhoidollisia tehtäviä.
Lisäksi hoitajan tehtäviin kuuluvat erilaiset yksikkökohtaiset työt vastuualueittain. Teemme yhteistyötä omaisten ja moniammatillisen yhteistyöverkostomme kanssa.
Käytämme Effica -asiakastietojärjestelmää ja Rafaela -hoitoisuusmittaria.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden laajentaa osaamistasi, koulutusmyönteisen työnantajan ja monipuoliset henkilöstöedut.
Hae mukaan joukkoomme jos haluat tehdä monipuolista kehitysvamma-alan työtä!

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Työ alkaa 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Työssä on 6 kk koeaika.

Kelpoisuusehto


Edellytyksenä soveltuva lähihoitajan koulutus tai muu vastaava soveltuva koulutus, esimerkiksi kehitysvammaistenhoitaja (laki 817/2015).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Valmiutta työskennellä myös muissa vammaistyön yksiköissä. Kiinnostusta oman työn kehittämiseen, halua vastuun kantamiseen sekä kykyä oma-aloitteellisuuteen.