(Poistunut julkaisusta)

Hoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen Roihuvuoren monipuoliseen palvelukeskukseen ryhmäkoti Ronjaan.
Meillä asuu 23 psyykkisen sairaushistorian omaavaa ikääntyvää henkilöä ja kissa. Lisäksi toimintamme piiriin kuuluu neljä tukiasuntoa ja yhteistyötä kotihoidon kanssa.

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta psyykkisesti oireilevien vanhusten hoitotyöhön. Arvostamme työtovereissamme erityisesti ahkeruutta, joustavuutta, ennakkoluulottomuutta, luovuutta ja tiimityötaitoja.

Tiimimme toimii itseohjautuvasti, mikä tarkoittaa vastuunottoa omasta ja yhteisestä työstä ja sitä että ensisijainen tuki löytyy työtoverilta. Itseohjautuvuus edellyttää erinomaisia yhteistyötaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja halua kehittyä omassa työssä. Toivomme, että teet työsi tosissaan, mutta et ole tosikko.

Tärkeä osa työtämme on asukkaiden kanssa yhdessä tekeminen ja arjen elävöittäminen. Keskeisiä arvojamme ovat ihmislähtöisyys ja yhteisöllisyys. Asioita tehdään paljon yhdessä myös ryhmäkodin ja talon ulkopuolella. Meillä Roihuvuoressa työ on yhteistä myös yli yksikkörajojen.

Työskentelemme asukkaiden kotona ja toimimme sen mukaisesti yksilöllisesti kunkin asukkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Työhön kuuluu myös perus- ja kodinhoidollisia tehtäviä kuten ruokailusta ja puhtaudesta huolehtimista. Työ on kolmivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn lisäksi hyvän perehdytyksen, työkavereiden tuen sekä mahdollisuuden kehittyä työssä ja oppia uutta. Lisäksi tarjoamme kaupungin henkilöstöedut mm. työsuhdematkalippuedun.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Lähihoitajan tutkinto, suuntautuminen vanhus- tai mielenterveys- ja päihdetyöhön tai mielisairaanhoitajan tai mielenterveyshoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Myös opintojensa loppuvaiheessa olevat lähihoitajaopiskelijat huomioidaan haussa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksi


2119,16 e/ kk