(Poistunut julkaisusta)

Hoitaja verenluovutustoimintaan, kesätyö
Suomen Punainen Risti, Veripalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

HOITAJA TAI ALAN OPISKELIJA, LIITY AUTTAMISEN KETJUUN JA TULE KESÄTÖIHIN VERIPALVELUUN!

Haemme sairaanhoitaja-, kätilö- tai terveydenhoitajaopiskelijoita ja ammattilaisia vuosilomasijaisiksi veripalvelutoimistoihimme Seinäjoelle, Tampereelle, Ouluun, Lahteen ja Helsinkiin.

Tehtäväsi:

Hoitajan työ verenluovutustoiminnassa sisältää asiakaspalvelua, luovutuskelpoisuuden arviointia, luovuttajien neuvontaa, verenottoa, toimistotyötä ja luovuttajien rekrytointia. Tehtävä voi myös sisältää matkustamista ja työskentelyä verenluovutustilaisuuksissa. Sinulla on tärkeä rooli erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisessa. Vaikutat tehtävässäsi luovuttajien halukkuuteen tulla luovuttamaan verta uudestaankin. Teet työsi asiakaslähtöisesti, huomioit luovuttajan yksilöllisesti ja toimit aina selkeiden ja johdonmukaisten toimintatapojen mukaisesti.

Olemme paikalla silloin, kun se sopii luovuttajille parhaiten – tämän vuoksi työ on usein iltapainotteista. Viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaita, mutta pitkien juhlapyhien aikaan työskentelemme tarvittaessa myös viikonloppuina ja arkipyhinä. Kesäsijaisuudet alkavat pääsääntöisesti huhti-kesäkuun aikana ja päättyvät elo-syyskuussa. Haemme sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia kesätyöntekijöitä.

Odotamme sinulta:

Edellytämme sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai kätilön tutkintoa. Huomioimme valinnassa myös opiskelijat, joilla on opinnoista jäljellä viimeinen syventävä lukukausi ja kaikki teoreettiset opinnot suoritettuina. Meille on tärkeää, että sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne, toimit sujuvasti muuttuvissa tilanteissa ja olet innokas oppimaan uutta. Toivomme, että omaat hyvät yhteistyötaidot ja haluat omalla toiminnallasi vaikuttaa myönteisesti tiimisi työilmapiiriin. Toivomme lisäksi, että sinulla on mahdollisuus työskennellä yhtäjaksoisesti kesätyösi ajan. Hyvä suomen kielen taito on tehtävässä edellytys, ruotsin ja englannin kielen osaaminen on tervetullut lisä. 

Tarjoamme sinulle:
Veripalvelussa jokainen työntekijä on hengenpelastaja. Meillä teet merkityksellistä työtä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja mukavan työyhteisön tuen koko kesätyöjaksosi ajalle. Meillä pääset oppimaan uutta ja saat mahdollisuuden osallistua Veripalvelun toiminnan jatkuvaan parantamiseen. Kehitämme Veripalvelua työpaikkana Great Place to Work® -toimintamallin mukaisesti: työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla henkilöstöllemme erinomainen työpaikka! Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa.

Hakuohjeet ja lisätiedot:

Kesätyösivuiltamme löydät vielä lisää tietoa meistä työnantajana sekä muun muassa vinkkejä kesätyöhakuun. Kysy rohkeasti lisätietoja tehtävistä myös verenluovutuksen esimiehiltä:

  • Tampere: Päivi Metsola, p. 0503362502
  • Seinäjoki: Anu Keisala, p. 050 3740870
  • Oulu: Mervi Näyhä, p. 0505966721
  • Lahti: Linda Oljemark, p. 0505379786
  • Helsinki: Linda Oljemark (Kivihaan veripalvelutoimisto), p. 0505379786, Jukka Herttuala (Sanomatalon veripalvelutoimisto), p: 0505906508 (Sanomatalo) ja Pirjo Grön (Helsingin liikkuva veripalvelu), p: 0503741005

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@veripalvelu.fi.

Jätä hakemuksesi viimeistään 16.2.2019 tämän linkin kautta. Merkitse hakemukseesi missä toimipaikassa/-paikoissa olet kiinnostunut työskentelemään.

Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuajan kuluessa ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin sähköpostitse hakuajan päätyttyä.