(Poistunut julkaisusta)

Hoitaja tuetun asumisen yksikköön Pakilaan
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Onko sinulle tärkeää, että tekemäsi työ on aidosti merkityksellistä? Entä onko sinulla erinomaiset vuorovaikutustaidot ja intoa kehittyä hoitoalan tehtävissä? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt asiakkaallemme HOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen tuetun asumisen yksikköön Helsingin Pakilaan.

Hoitajana tuet ja avustat toimintarajoitteisia ja erityisen tuen tarpeessa olevia asiakkaita heidän arjessaan. Työtehtävät sisältävät ohjausta mm. kodinhoidollisissa tehtävissä, henkilökohtaisessa hygieniassa sekä muissa jokapäiväisissä tehtävissä.

Toivomme, että olet persoonaltasi rohkea ja avoin sekä sinulla on joustava ja aloitteellinen asenne. Alan koulutus tai aikaisempi kokemus ovat tehtävässä eduksi, mutta ensisijaisesti painotamme valinnassa hyvää asennetta. Toivomme, että työskentely erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden kanssa on sinulle mielekästä ja sinulla on empaattinen sekä asiakaslähtöinen työote. Loistavat kommunikointitaidot ovat merkittävässä asemassa työssä menestymisen kannalta. Työ edellyttää sujuvaa ruotsin kielen taitoa, mutta suomen kielen taito on ehdottomasti eduksi.

Tarjoamme sinulle aidosti merkityksellisen työn, jossa pääset kehittymään monipuolisissa sosiaalialan tehtävissä. Pääset olemaan oleellinen osa laadukkaan hoidon ja palvelun tuottamista asumisyksikön asiakkaille. Asiakkaallamme aidosti välitetään heidän asiakkaistaan ja halutaan tarjota heille edellytykset hyvään arkeen. Kiireettömyyttä ja asiakaslähtöisyyttä pidetään toiminnassa ensisijaisen tärkeänä ja saat tehtävään erinomaisen perehdytyksen. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen työehtosopimuksen mukaisesti.

Onko tässä sopiva työ juuri sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Täytäthän hakemuksesi viimeistään 10.11.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi