(Poistunut julkaisusta)

Hoitaja, Saga Kotihoito
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Saga Kotihoidon Hoituripalvelut on kotihoidon yksikkö, joka tarjoaa asiakkailleen laadukasta hoitoa asiakkaan omaan kotiin. Asiakkaamme ovat ikäihmisiä, vammautuneita, mielenterveys- ja muita kuntoutujia sekä lapsiperheitä. Asiakkaita hoidamme ammattitaidolla Turussa sekä ympäristökunnissa. Ajokortti on välttämätön ja yksikössämme on käytössä työautoja. Työ on itsenäistä ja liikkuvaa, mutta työyhteisömme on kannustava ja jokaisella on mahdollisuus tulla kuulluksi ja saada tukea työyhteisöltä. Jos omaat positiivisen ja avoimen mielen sekä paineensietokykyä ja ratkaisukeskeisyyttä, tämä voi olla juuri sinulle sopiva paikka työskennellä hoitoalalla. 

Etsimme iloiseen joukkoomme HOITAJAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen sekä osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen tuntityöhön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.   

Tehtävänkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asiakkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti asiakkaan kotona. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi. Työntekijöillä on omat vastuualueensa ja jokaisella on mahdollisuus toteuttaa itseään ja kehittää omaa osaamistaan.

Sinulta edellytämme:

  • hoiva-avustajan, lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkintoa, huomioimme haussa myös alan opiskelijat
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

Mitä me tarjoamme työnantajana?

Esperissä ja Saga Caressa puhaltavat uudet tuulet ja haluamme panostaa meille arvokkaaseen henkilöstöömme. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi viimeistään 26.3.2019.

Jäikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään yksikönpäällikkö Minna Tamminen, 0456383794, minna.tamminen@sagacare.fi

Saga Care on Savuton Työpaikka.

Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.