Hoitaja näytteenottoon
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Haemme nyt asiakkaallemme Ouluun hoitajaa työskentelemään verinäytteenoton tehtävissä viikon ajan maaliskuussa ajalla ma-pe 22.3-26.3. (+ perehdytys su 21.3. johon tulisi varata 1-2h). Voit olla joko lähihoitajasairaanhoitaja tai laboratoriohoitaja. Kokemus verinäytteenotosta on tärkeintä.

Työnkuvaus:

Työhön sisältyy verinäytteenottoa ajalla maanantai-perjantai viikon ajan maaliskuussa 2021. Työaika vuoroissa on noin klo 6:30-11:30 tai -12:00. Asiakasyrityksemme on kuluttajilta ja mm. yritysten henkilöstöltä verinäytteitä ottava yksityinen yritys.

Hoitajana otat vastaanotolle ajanvarauksella saapuvilta asiakkailta yhden verinäytteen (4 millin putkilo). Verikokeeseen ei tarvita lääkärin lähetettä, vaan kyseessä on kaikille kuluttajille avoin palvelu ja myös yritykset voivat esimerkiksi tarjota palvelun henkilöstölleen osana työterveyttä. Verinäyte analysoidaan myöhemmin laboratoriossa ja lisäksi se magneettikuvataan, jolloin verestä saadut tiedot ovat kattavampia. Palvelun idea on siinä, että yksityishenkilöille voidaan tarjota tehokas tapa seurannan avulla siihen, miten esimerkiksi omat elintavat vaikuttavat verestä saatuihin arvoihin.

Hakijalta toivomme:

Hakijalla tulisi olla laboratoriohoitajan, lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto ja kokemusta verinäytteiden otosta. Käytännön viimeaikainen kokemus ja varma ote verinäytteenottoon on todella tärkeää, sillä osa vastaanotolle saapuvista asiakkaista saattaa olla esimerkiksi herkästi pyörtyviä tai pelkopotilaita, jolloin on tärkeää, että hoitaja osaa olla rauhoittava ja asiantunteva ottaessaan näytteen.

Asiakasyrityksemme pääkieli on englanti ja täten esimerkiksi ohjeet ovat englanniksi, jonka vuoksi kohtuullinen englanninkielen taito tulee myös löytyä. Henkilöstöstä ja asiakaskunnasta suurin osa on kuitenkin suomenkielisiä. Kohteessa sinut perehdytetään työhön, potilastietojärjestelmään ja toimintatapaan, mutta olettamus on, että näytteenotto on sinulle jo todella tuttua. Asiakasyrityksemme pyrkii panostamaan erityisen paljon viihtyisään tunnelmaan, jonka vuoksi ystävällinen ja palvelualtis asenne ovat erittäin toivottuja piirteitä hakijalta!

MediPower tarjoaa:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä osaksi uudehkon mielenkiintoisen palvelukonseptin toteuttamista viikon ajaksi. Työ sopii henkilölle, jolla on työrintamalla sopivasti tilaa viikon aamupainotteiselle keikalle näytteenoton tehtävien parissa. Kyseessä on vuokratyöpaikka, eli työllistyt meille MediPowerille ja me maksamme sinulle arvokkaasta työstäsi kilpailukykyisen tuntipalkan lomakorvauksineen! Olemme myös aina tilanteen vaatiessa apunasi ja meidät tavoittaa viikon jokaisena päivänä soittamalla tai vaikka ihan WhatsAppissa.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa 044 7164 779 tai sähköpostilla ellen.book@medipower.fi Voit kertoa viestissäsi tai hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit halutessasi esittää myös tuntipalkkatoiveesi.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779, myös WhatsApp

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425058
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu