Hoitaja näytteenottoon
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Haemme nyt Helsingin Tilkassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme 1-4:ää lähihoitajaasairaanhoitajaa tai laboratoriohoitajaa työskentelemään pääasiassa verinäytteenoton parissa.

Työn ja kohteen kuvaus:

Työsuhde on osa-aikaista tai keikkamuotoista ja ensimmäiset vuorot olisivat todennäköisesti syyskuussa, mutta mahdollisesti jo elokuussa. Työhön perehdytetään.

Työaika vuoroissa on noin klo 6:45-11:45 (5h per vuoro). Yritys, jossa työ suoritetaan on uudehko, kuluttajilta ja mm. yritysten henkilöstöltä verinäytteitä ottava yksityinen yritys. Toiminta on alkanut elokuun alussa ja laboratoriohoitaja tekee tällä hetkellä kohteessa elokuun puolelle varatut vuorot, mutta mahdollisten sairastapausten ja lisääntyneiden ajanvarausten vuoksi haemme työhön lisää päteviä näytteenottajia. Ideana on, että kun yrityksen toiminta lähtee rullaamaan vauhdikkaammin syksyn saapuessa ja edetessä, niin sinusta voisi tulla heidän luotto-keikkalaisensa tai osa-aikainen työntekijä!

Hoitajana otat vastaanotolle ajanvarauksella saapuvilta asiakkailta yhden verinäytteen (4 millin putkilo). Kohteessa panostetaan erityisen paljon rauhalliseen tunnelmaan ja mukavaan, viihtyisään ympäristöön. Huoneissa on esimerkiksi huomioitu tuoksut ja taustaäänet siten, että asiakkailla olisi mahdollisimman mukava olla. Verikokeeseen ei tarvita lääkärin lähetettä, vaan kyseessä on kaikille kuluttajille avoin palvelu. Verinäyte analysoidaan myöhemmin laboratoriossa ja lisäksi se magneettikuvataan, jolloin verestä saadut tiedot ovat kattavampia. Palvelun idea on siinä, että kuluttajille voidaan tarjota tehokas tapa seurannan avulla siihen, miten esimerkiksi omat elintavat vaikuttavat verestä saatuihin arvoihin.

Hakijalta toivomme:

Hakijalla tulisi olla laboratoriohoitajan, lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto ja kokemusta verinäytteiden otosta. Käytännön viimeaikainen kokemus ja varma ote verinäytteenottoon on todella tärkeää, sillä osa vastaanotolle saapuvista asiakkaista saattaa olla esimerkiksi herkästi pyörtyviä tai pelkopotilaita, jolloin on tärkeää, että hoitaja osaa olla rauhoittava ja asiantunteva ottaessaan näytteen.

Asiakasyrityksemme pääkieli on englanti ja täten esimerkiksi ohjeet ovat englanniksi, jonka vuoksi englanninkielen taito on myös tärkeää. Asiakaskunnasta suurin osa on kuitenkin suomenkielisiä. Kohteessa sinut perehdytetään työhön, IT-järjestelmiin ja yleisiin toimintatapoihin, mutta olettamus on, että näytteenotto on sinulle jo todella tuttua. Asiakasyrityksemme pyrkii panostamaan erityisen paljon viihtyisään tunnelmaan, jonka vuoksi ystävällinen ja palvelualtis asenne ovat erittäin toivottuja piirteitä hakijalta!

MediPower tarjoaa:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle siistin työympäristön, jossa pääset tekemään mukavia vuoroja viihtyisässä ympäristössä mielenkiintoisen uudenlaisen palvelun parissa. Työ sopii henkilölle, jolle keikkaluontoinen tai osa-aikainen työ on omaan elämäntilanteeseen sopivin vaihtoehto. Sinut perehdytetään kohteessa yrityksen toimintatapoihin ja työhön. Kyseessä on vuokratyöpaikka, eli työllistyt meille MediPowerille ja me maksamme sinulle kilpailukykyisen tuntipalkan lomakorvauksineen ja mahdollisine lisineen! Olemme myös aina tilanteen vaatiessa apunasi ja meidän tiimin tavoittaa vuoden jokaisena päivänä. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa 044 7164 779 tai sähköpostitse ellen.book@medipower.fi Voit kertoa hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Kerro myös, milloin voisit mahdollisesti aloittaa. Voit halutessasi esittää myös tuntipalkkatoiveesi.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 7164 779

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1372700
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki