Hoitaja, lähihoitaja, kotihoito (2 jobb)
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2021

Beskrivning av jobbet

Oletko luotettava, joustava, oma-aloitteinen ja sinulla on reipas ja iloinen työote?

Haemme kahta lähihoitajaa tai alan opiskelijaa määräaikaiseen sijaisuuteen Koskelan kotihoitoon.

Sinä vaihtelevasta työstä kiinnostunut lähihoitaja tai hoitoalan opiskelija, tule meille töihin Koskelan kotihoitoon! Täällä sinua odottaa iloinen, mukava ja joustava työyhteisö. Tarjoamme Sinulle työympäristön, missä pystyt kehittymään sekä huipun työtiimin, jossa oppii uutta.

Kotihoidossa lähihoitajan työ on asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa. Työhön kuuluu mm. huolehtia asiakkaan hygieniasta, lääkehoidosta, ravitsemuksesta. Työ on siis vaihtelevaa, monipuolista ja mielenkiintoista. Reipashenkisen ja monimuotoisen työn lisäksi pääset vaikuttamaan työaikoihisi ja lisäksi saat koulutuksen Apotti potilastietojärjestelmään, jota käyttää lähes koko pääkaupunkiseutu. Kaiken tämän lisäksi saat työaikana liikuntaa, raitista ilmaa luonnon läheisessä työympäristössä ja tapaat mukavia asiakkaita.

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Koskelan seniorikeskuksen alueella. Yhteistyötä teemme yli tiimirajojen. Alueemme sopii hyvin myös sinulle, joka kuljet mieluiten pyörällä tai kävellen - ajokorttia et välttämättä tarvitse.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai sosiaali- ja terveynhoitoalan opiskelija jolla on tehtävään liittyen riittävä määrä opintoja suoritettuna.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Työkokemus tai työharjoittelukokemus kotihoidosta luetaan eduksi.

Avtalsbransch

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Upplysningar om jobbet ges av

kotihoidon esihenkilö Janica Juvonen p. 050 401 2967

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot