(Poistunut julkaisusta)

Hoitaja kesätyöhön
Attendo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Etsimme Attendo Erkinpuistoon, Joutsaan

HOITAJAA KESÄTYÖHÖN, aloitus sopimuksen mukaan, työtä on ainakin kesäkuusta- elokuuhun. Työ on vuorotyötä.

Attendo Erkinpuisto on uusi marraskuussa 2017 Joutsaan avattu hoivakoti. Attendo Erkinpuistossa nautitaan luonnosta, ulkoilusta ja puutarhanhoidosta asukkaiden kunnon ja jaksamisen ehdoilla. Attendo Erkinpuisto sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville vanhuksille. Hoivakoti sijaitsee keskellä Joutsan kirkonkylää kauniin maiseman keskellä kaikkien peruspalvelujen äärellä. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja hyvän ohjauksen koko työsuhteesi ajan. Saat käyttöösi myös E- passi kulttuuri- ja liikuntaedun sekä edullisen henkilöstöruokailun. Kesätyö voi antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa kesän jälkeen keikkatyössä, pidempiaikaisessa sijaisuudessa tai vakituisessa työssä !

Hoitajan tehtävänä on kartoittaa asukkaiden voimavarat, tunnistaa avun tarpeet sekä suunnitella, toteuttaa ja arvioida asukkaiden tarvitsemaa toimintakykyä ja hoitoa yhdessä asukkaiden kanssa. Huolehdit asukkaan perustarpeista, turvallisuudesta ja sosiaalisista tarpeista ja mahdollistat hyvän arjen toteutumisen.

Voidaksesi toimia lähihoitajan kesäsijaisena tarvitset:

- tehtävään soveltuvan sosiaali- ja terveysalan ammatillisen perustutkinnon (lähihoitaja tai muu vastaava tutkinto) sekä rekisteröitymisen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

TAI

- suoritettuja lähihoitajan opintoja vähintään 2/3 tutkinnosta.

- voit olla myös sairaanhoitajaopiskelija, jolla ainakin ensimmäinen työharjoittelu käytynä

Tehtävät edellyttävät tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Lisäksi arvostamme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä Ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tule tekemään laadukasta työtä mahtavaan tiimiin!

Kiinnostuitko?

Täytäthän hakemuksesi osoitteessa: https://rekry.attendo.fi//Application/Index/1528/ ja lähetä se meille jo tänään. Täytämme tehtävän heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa hoivakodin johtaja Ruut Savonmaki, ruut.savonmaki@attendo.fi tai puh. 044 494 2800