(Poistunut julkaisusta)

Hoitaja kesätyöhön
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
Esperi Hoivakoti Ilola on viihtyisä ikäihmisten hoivakoti, joka sijaitsee Kauvatsalla, keskellä luonnonkaunista maalaismaisemaa. Asuminen Ilolassa voi olla pitkäaikaista, mutta palveluun kuuluvat myös intervallihoidot, kuntoutusjaksot sekä yksilöllinen saattohoito. Ammattitaitoiseen henkilökuntaan kuuluu sairaanhoitajia ja lähihoitajia, ja käytettävissä on sekä perusterveydenhuollon että erikoissairaanhoidon tarjoamat palvelut.

Haemme Hoivakoti Ilolaan HOITAJAA kesätyöntekijäksi määräaikaiseen työsuhteeseen 1.6-19.8.2018. Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tai hoiva-avustajan tutkintoa sekä hygieniapassia. Lähihoitajalta edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta. Otamme huomioon myös hoitoalan opiskelijat. Katsomme eduksi kokemuksen vanhustyön saralta. Sinulla on vahva näkemys hyvästä ja laadukkaasta arjesta hoivatyössä.

Tarjoamme haasteellisen, mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Haku päättyy 28.2.2018.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Helander, p.040 480 7153, sari.helander@esperi.fi

Esperi on Savuton Työpaikka.