(Poistunut julkaisusta)

Hoitaja kesätyöhön, Hoivakoti Kontiola
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2019

Hoivakoti Kontiola on tarkoitettu ikäihmisille. Tiimiimme kuuluu 10 osaavaa hoivatyön ammattilaista. Hoivakoti Kontiolassa meille on tärkeää se, että autamme ja kuuntelemme toisiamme. Osallistumme kaikki hoivakodin arjen kehittämiseen ja asukkaidemme toimintakyvyn ylläpitämiseen ja tukemiseen aina esimiehestä keikkalaisiin. Hoivakotimme on pieni 16-paikkainen koti ikääntyville, jossa toimimme asukkaiden tarpeet yksilöllisesti huomioiden.

Haemme kesän ajaksi joukkoomme kahta (2) uutta työkaveria lähihoitajan/sairaanhoitajan tehtävään. Tehtäväsi sisältää vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden avustamisessa päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Tarjoamme sinulle kolmen kuukauden määräaikaisen kesätyön, jonka aloitusajankohdasta voimme sopia yhdessä. Työ on kokoaikaista 3-vuorotyötä. Ymmärrämme kuitenkin, että kesään mahtuu muutakin kuin työntekoa, joten tuothan rohkeasti esille omat toiveesi työaikojen suhteen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • lähihoitajan/sairaanhoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja opintoja (2/3)
  • voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia
  • reipasta asennetta ja vastuuntuntoisuutta
  • kokonaisvaltaista työotetta

Arvostamme lisäksi viriketoiminnan osaamista ja laulutaitokin on pelkkää plussaa, mutta ei suinkaan pakollinen.  

Miksi hakea meille?

Olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme sekä toimialamme tulevaisuutta. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 5.5.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaista torstaihin yksikönpäällikkö Riikka Heikkonen, 050-461 7452, riikka.heikkonen@esperi.fi.

Esperi on Savuton Työpaikka. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Ehkä sinä tai kaverisi etsii kesätöitä toiselta paikkakunnalta? Katso täältä muut avoimet kesätyöpaikkamme: https://ura.esperi.fi/pages/kesatyo.