Hoitaja kesätyöhön, Hoivakoti Annabelle

Esperi Care Oy
Tietoa tehtävästä

Etsimme nyt reippaita ja innokkaita kesätyöntekijöitä sijaistamaan vakituista henkilökuntaamme lomien aikana Tyrnävän Hoivakoti Annabelleen.

Työsuhde voidaan sopia joko osa-aikaiseksi tai kokoaikaiseksi ja pituus on neuvoteltavissa. Myös keikkatyö on mahdollista, jätä siis rohkeasti hakemuksesi ja kerro miten olisit käytettävissä!

Hoivakoti Annabelle työpaikkana

Hoivakoti Annabelle on lämminhenkinen pieni vanhusyksikkö Tyrnävän keskustan tuntumassa, joka tarjoaa kodin 24 ikääntyneelle, joilla on ympärivuorokautisen tuen tarve. Meille tärkeää Annabellessä on se, että arjessa kannustamme toisiamme ja varmistamme, että jokainen tulee kuulluksi. Meillä on hyvä yhteishenki ja haluamme kehittää työyhteisöämme jatkuvasti. Teemme työtämme Esperin arvoja kunnioittaen ja hoidamme asukkaat lämmöllä ja sydämellä, omat voimavarat huomioiden.

Työpäiväsi

Hoitajana työpäiväsi koostuvat pitkälti vastuullisista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä. Avustat asukkaita päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden yksikössäsi. Teet yhteistyötä niin yksikön muiden työntekijöiden kuin asukkaiden omaisten kanssa. Työ on 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Sopisitko sinä meille?

Mikäli laadukkaan hoitotyön toteutus on sinulle sydämen asia ja olet innokas oppimaan uutta, voit olla juuri etsimämme henkilö!

Edellytämme sinulta sosiaali- ja terveysalan tutkintoa (lähihoitaja tai sairaanhoitaja) tai alan opintoja sekä hygieniapassia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä aitoa kiinnostusta asukkaidemme hyvinvoinnin tukemiseen.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja tai jätä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta!

Hakuaika tehtävään päättyy 15.4.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Marjaana Sarajärvi, 050-4092650, marjaana.sarajarvi@esperi.fi.

Esperi tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Lisäksi palveluihimme kuuluvat lääkäripalvelut sekä Saga-palvelutalot. Työllistämme valtakunnallisesti yli 6700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Esperi on Savuton Työpaikka.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 14.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta